Rickeh nem vette észre az ellenfelet, erre az edző odament és megmutatta hova lőjön

Rickeh nem vette észre az ellenfelet, erre az edző odament és megmutatta hova lőjön

A compLexity vs MIBR meccs legfurcsább pillanatát az egyik edző szolgáltatta.

Picit mintha az underdog csapatok versenye lenne az ECS hetedik szezonjának döntője, hiszen nem elég, hogy az Astralis-t hazaküldte a FURIA, a NiP és az MIBR sem tudta azt az eredményt hozni, amit elvárnának a szurkolóik. Helyettük remek formában játszik a már említett FURIA, vagy éppen a Vitality. 

A B csoportban a North és a compLexity is egész parázs meccseket játszott, az amerikai csapat azonban végül nem jutott tovább, hiszen a döntő mérkőzésen kikaptak a francia Vitality ötösétől. Pedig előtte átgázoltak az MIBR csapatán is, 2-1-re tudták verni őket, ráadásul az első pályán, Train-en hatalmas compLexity fölényt láthattunk. Vertigon viszont a brazilok nyertek 16-9-re, így jöhetett az utolsó pálya, Mirage.
Itt már egy jóval szorosabb játékot láthattunk, ami végül a compLexity győzelmével ért véget. A 12. körben azonban volt egy olyan pillanat az amerikai oldalon, ami erősen megkérdőjelezhető, hogy csalásnak számít-e.

A csapat irányítója, Matt "Warden" Dickens egyszerűen odalépett a topmidről AWP-vel leselkedő Rickeh-hez és a játékos monitorára bökve megmutatta az MIBR játékos pozícióját. Az egy dolog, hogy Rickeh nem vette észre a boostolt brazilt, a legtöbbek figyelmét inkább az edző mozdulata keltette fel. Szigorú szabályok szerint viselkedhet az edző a csapat mögött a meccsek alatt, például kommunikálni a csapattal csakis időkérés közben tud. Hogy egészen pontosan a videóban látható esetre mit mond a szabálykönyv azt nem tudni, de korábban is volt már, hogy tiltott edzői tevékenység miatt kapott büntetést egy csapat.
A compLexity eddig nem kapott semmilyen megrovást, sokan azonban elképzelhetőnek tartják, hogy Warden kap majd eltiltást a következő meccsükre, csökkentik majd a csapat pénznyereményét, vagy egyszerűen csak kapnak egy figyelmeztetést. Ha viszont pusztán egy kiskaput használt ki a compLexity edzője, akkor valószínűleg semmilyen büntetést nem kap majd a csapat.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!