Drasztikus változások érik a Frontline módot

Drasztikus változások érik a Frontline módot

A Frontline játékmód következő epizódját meghatározó játékmeneti változások érik.

A legutóbb, amikor a Frontline módosításokról számoltunk be nektek, akkor elsősorban a védők helyzetének javításáról írtunk. Az 1.5.1-es teszt szerver következő iterációjába új módosítási javaslatok kerültek be, amik gyökerestől változtathatják meg az eddig ismert játékmenetet a Frontline következő, ötödik epizódjában.

A változások sok mindenre kiterjednek. Az első, hogy a respawn időtartamát 30 másodpercről 10 másodpercre csökkentették, tehát sokkal gyorsabban visszatérhetünk majd a csatába. A megsemmisített tankok javítási idejét 5 percről 7 percre emelték, ami azt jelenti, hogyha a Defenderedet kilőtték, akkor leghamarabb 7 perc után tudod ismét bevetni. A javítási idő növelése az új tankok érkezési idejével van összefüggésben, hiszen így a játékosok nem fognak tudni az első adandó alkalommal visszaugrani az áhított masinába, -illetve ebből kifolyólag természetesen több harcképes járműre is szükség lehet.

Új harci tartalék elosztás

Tank típus Személyes tartalék most Személy tartalék a frissítés után
Könnyű tank 3 1
Közepes tank 1 2
Nehéz tank 1 3
Tankvadász 2 2
Tüzér 3 1

Végül pedig jöjjön a legfontosabb módosítás. A következő epizódban a fő objektívek, azaz az erődítmények képesek lesznek felspottolni az ellenséges egységeket, -az általános felderítési szabályoknak megfelelően. Bár ezek külön-külön is drasztikus módosítások lennének, de egyben kétség kívül drasztikus hatást gyakorolnak majd a játékmenetre.

Ne feledjétek, hogy ez egyelőre csak a teszt szerveren létezik, tehát kezeljétek fenntartásokkal az olvasottakat! Mellesleg mi a véleményetek a tervezett módosításokról?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.