Úgy tűnik, Polar Peak vára nem összedőlt, magával vitte a szörny

Úgy tűnik, Polar Peak vára nem összedőlt, magával vitte a szörny

Az Epic Games még a meglepőn belül is képes meglepőt alkotni.

Múlthéten megérkezett a Fortnite 9.20-as frissítése, amit nagyon sokan tűkön ülve vártak, ugyanis a Fortnite háttértörténetének következő fejezetét hozta el nekünk. Mindenki nagy meglepetésére Polar Peak szörnyéből nem egy újabb darabot ismerhettünk meg, hanem a szerverek újraindulásakor konkrétan búcsút mondhattunk Polar Peaknek, az a valami ugyanis kitört a jégfogságából, és romba döntötte a helyet.

Pontosabban csak azt hittük, hogy oda a vár, nemrég egy újabb esemény vette kezdetét a játékban, a szörny felbukkant a sziget körül, és úszkált egy kicsit, csak épp Polar Peak várával a hátán.

Sajnos az abszurd jelenet során maga a szörny nem látható, az Epic úgy döntött, hogy rejtegeti még egy kicsit, azonban kellő módon meglepték a közösséget az úszó várral.

Egyes találgatások szerint a teremtmény házként viselheti magán a várat, bármi is az, az biztos, hogy mi most még jobban várjuk a felfedésének időpontját. Az adatbányászok találtak a lényhez köthetően hangeffekteket is, amelyek részben spoilerrel bírhatnak, így csak akkor hallgasd meg őket, ha nem bánod az ilyen dolgokat.

Mit gondoltok, pontosan mi lehet a teremtmény?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!