Hirdetés

Bravúros Top 10 Legend mcsongi92-től: a szegedi kártyás Nomi Rogue-gal pusztít

Loemifar | 19/06/11 14:09
Cikk mentése

A BarCraft Green Haste HS csapatának oszlopos tagja nem sokat pihent június első harmadában.

Hirdetés

Nem pihennek a magyar mesekártyások, hiába kezdődött el a nyári szezon. Ezúttal a szegedi BarCraft Green Haste HS csapatának játékosa, mcsongi92 húzott bele és a Nomi Rogue-gal egészen a Top 10 Legendig mászott. Mutatjuk a decket, amivel sikerült ez a nem mindennapi tett!

mcsongi92's Legend #10 Nomi Rogue

Deck kód: AAECAaIHBrICrwTn+gKggAOSlwPSmQMMtAGcAu0CzQObBYgH3QiGCe/xArSGA7SRA4+XAwA=

Hiába szerepel a Tempo Storm Standard meta listáján Tier 1-ben a klasszikus Tempo Rogue, Csongi inkább egy újabb változat mellett döntött. Kihagyta a gyengített Raiding Party-t, ezzel a Pirate csomag is repült a pakliból a Waggle Pickkel együtt. Érkezett a helyére két Spirit of the Shark, ami nem csak a Battlecry effekteket duplázza, de a Combokkal is nagyszerűen működik. Laphúzásban sem szenved hiányt a deck a két Novice Engineernek köszönhetően, sőt még több Lackey-vel idegesíthetjük az ellenfelet, amiket az EVIL Cable Ratből nyerhetünk ki a kötelező Evil Miscreantek mellett.

A pakli több módon is képes nyerni. A Spirit of the Sharknak köszönhetően simán le tudja tempózni az ellenfeleit, ha ez nem működne akkor ott van a Heistbaron Togwaggle és a fantasztikus kincsek, amiket többször is fel lehet fedezni a Shadowstep bounce-ok segítségével. Minden másra ott van Chef Nomi, ami háromszor képes elárasztani a boardot 6/6-os Elementalokkal, ha összejön a tökéletes kombó. A Rogue összességében nagyot esett vissza népszerűségben és eredményességben is, de ez nem jelenti azt, hogy a legjobb kártyások ne nyúlnának Valeera valamelyik változatáért, ha a minél jobb Legend helyezés a cél. Csongi legutóbb pont egy Rogue elleni vereségbe szaladt bele RDU ellen, ami azonnal felkapottá vált, köszönhetően Zul'jin őrült körének.

A szerencse néha megjutalmaz, azonban máskor galádul elveszi a sikerélmény. A legjobbak azonban hosszútávon mindig ott lesznek az élmezőnyben, így kerülhet oda hónapról hónapra mcsongi92 neve Európa top kártyásai közé. Gratulálunk a szegedi kártyásnak és reméljük, hogy a szezon végéig meg tudja tartani ezt a nagyszerű helyezést!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?