Rise of the Mechs Tempo Storm Standard meta jelentés: négy deck a Tier 1-ben

11 deck fért a Tier 1-2-be a Tempo Storm legfrissebb Standard meta jelentésében.

A Tempo Storm legújabb Standard meta jelentése megérkezett! Főszerepben a Rise of the Mechs frissítés, ami nem jelentősen, de átrendezte az erőviszonyokat. A Tier 1-2-ből mindenki megtalálhatja a maga kedvencét, ugyanis nyolc Class is képviselteti magát a legjobbak között.

Tier 1

Négy deck, négy különböző hőstől. Kicsit furcsák a Tempo Storm által legerősebbnek tartott változatok, ugyanis sehol sem szerepelnek Mech deckek. A csúcson a Midrange Hunter található, amit szorosan követ a legerősebb Warrior, ami még mindig a bombákkal dobálózik, majd jön a nerfelt Tempo Rogue, végül a Cyclone Giant Mage, ami viszonylag új paklinak számít még mindig.

Midrange Hunter

Deck kód: AAECAR8E148DyfgC7/EC3O4CDZ6dA6CFA94ElwiwiwPHnQOBCrUDqAKkiAPbCbsF7QkA

Kevesebb, mint 2000 dustból összerakható a meta legerősebb deckje, amivel akár egyszerre két szerveren is kiüthető a Legend 1. A Beast szinergiára érdemes még mindig építeni, hiába törtek előre a Mech változatok. A Scavenging Hyena már az első körökben megszaladhat, de akár a későbbi körökben is állandó fenyegetést tud jelenteni, ha ott van a kézben a Tundra Rhino. Kezdőknek kötelező legyártani a fenti decket, mivel viszonylag hamar rá lehet érezni és az eredmények sem maradnak el.

Bomb Warrior

Deck kód: AAECAQcG9YADnvsCkAeggAOblAOS+AIMs/wCg/sCogSd8AKb8wL09QKXlAP/B9H1ApKfA5qUA0sA

Tulajdonképpen ötvözték a régebbi Bomb Warriort és a Control Warriot, aminek eredménye lett ez a Bomb Control Warri. A kötelező megoldások és laphúzások mellett megtaláljuk a Bomb kitet, amikkel elkaphatóak akár az olyan counterek is, mint a Hunterek, vagy a Rogue-ok. Ha sok Control Shamanba, vagy régimódi Control Warriorba szaladunk bele a ladderen, akkor ajánlott egy Archivist Elysianat techelni.

Tempo Rogue

Deck kód: AAECAaIHBu0CsgLv8QLIA68E5/oCDLQBhgnLA9QFiAfNA4+XA6bvAt0I7gbVjAOJmwMA

Nerfek után sem változott semmit a Tempo Rogue, mivel még mindig rengeteg jó matchupja maradt a legnépszerűbb deckek között. Az őrületes kombóktól el kell búcsúzni, mivel már nem lehet negyedik körben előadni a Prep + Raiding Party + Waggle Pick + Dread Corsair játékot és a Miscreant is könnyebben hullik el a csatamezőn. Ha nem törtük be a gyengített kártyákat, akkor nyugodtan össze lehet tenni újra a fenti verziót.

Cyclone Giant Mage

Deck kód: AAECAf0EBpaaA8sE7vYCnvACwvMCoIADDMiHA/+dA7wIn5sDigGWBeKbA+YEqwSDlgPTAeEHAA==

A rengeteg Giant miatt szó szerint óriási fenyegetést jelent már az ötödik kör előtt is ez a Mage pakli. Hatalmas fiesztára képes a rengeteg varázslattal, a Mana Cyclone-nal és a Conjurer's Callingokkal, azonban a kevésbé szerencsések messzire kerüljék el a paklit, mivel a jó húzás elengedhetetlen a hosszútávú sikerekhez. Képes Freeze Mage-ként, képes Tempo Mage-ként és képes Khadgar Summon Mage-ként is jelen lenni a mérkőzéseken a fenti változat, így három stílust kaphatunk egy deck áráért.

Tier 2

Nagy tolongás zajlik a középmezőny elején, mivel a Paladinok és a Shamanok is csatlakoztak a versenyhez. A Tier 2-ben végre megjelentek a SN1P-SN4P-et pörgető Mech deckek, amik felfrissítették a Standard metát. Nagy nyertese volt a buffoknak a Holy Wrath Paladin is, sőt a Pogo Rogue is odafért még a lista aljára. A tapasztaltabb játékosoknak feltűnhet, hogy sem a Control Shaman, sem a Token Druid, de még a Secret Hunter sem fért oda a legjobb 11 pakli közé. A Tempo Storm erősorrendjében csak a Tier 3 közepén találjuk meg ezeket a deckeket.

Aggro Mech Hunter

Deck kód: AAECAR8En7cDrwSggAPh9QIN9v0C4PUC7/UC1/4CkfsC4vUCiga5+AK2nAOJgAOY+wLMgQOo+wIA

Holy Wrath Paladin

Deck kód: AAECAZ8FBoUD7QX9+wL7DKCAA72GAwzZ/gKn9wLshgOcAvYHz4YD3AP6Afz8As8GswOE/AIA

Aggro Overload Shaman

Deck kód: AAECAaoIApn7AoqFAw728AL5A8aZA5z/ArDwAvaKA+8BjJQD7gHgBoyFA4YGj/sC4AIA

Midrange Mech Paladin

Deck kód: AAECAZ8FBoqaA5+3A5MEoIADqPsC8f4CDNn+Atb+Ap/1Atf+AqX1ArSbA+H+Avz8As8G3f4CkYADzIEDAA==

Control Warrior

Deck kód: AAECAQcInfACkQafA5AHjvsCoIADkvgChp0DC7P8AoP7AqIEm/MC9PUC+wz/B9H1ApKfA0ue+wIA

Murloc Shaman

Deck kód: AAECAaoIBJAHuZkDp+4C7/cCDf8F/gPbA8aZA7WYA9AH9JkDjJQDxQOnCL+YA+KJA5MJAA==

Pogo Rogue

Deck kód: AAECAaIHCK+RA80DsgKbBb2ZA+f6AqCAA4ibAwu0AYYJ7QLHmwPX+gLg+gKcAo+XA7SGA6bwAsQBAA==

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!