Az utolsó esély, hogy megúszd a júniusi ban hullámot!

Az utolsó esély, hogy megúszd a júniusi ban hullámot!

Ha nem szeretnéd, hogy kitiltsanak, akkor ezt a három modot még véletlenül se telepítsd újra!

Júniustól három közkedvelt mod kerül fel a tiltott modok listájára, és bár eredetileg június 1-je volt a határidő, de a Wargaming mégis kitolta a türelmi időszak végét az 1.5.1-es frissítés napjáig. A patch mától előtölthető, és erősen ajánljuk, hogy a cikkben szereplő három modot még véletlenül se telepítsétek újra, ugyanis kitilthatnak használatukért.

Nincs pontos lista arról, hogy milyen modok számítanak csalásnak, ugyanakkor összefoglalva azt mondhatjuk, hogy minden olyan modifikáció csalásnak számít, ami jogosulatlan előnyhöz juttat ellenfeleddel szemben. Az alábbi kategóriákba sorolható modok számítanak tiltottnak:

  • Modok, amik felfedik a nem látható ellenfelek pozícióját, mint például a döntögetős modok, a lövésnyom jelzők stb.
  • Lézeres nyomkövető modok.
  • Modok, amik jelzik, hogy mikor tölt az ellenfél.
  • Bármilyen aimbot.
  • A normál fogyócikkeket automatikusan használó modok.
  • A tereptárgyakat áttetszővé tevő modok.
  • Bármilyen olyan indikátort generáló mod, ami a felderített ellenfél pontos helyzetét mutatja. Például a kirajzolási távolságon túli járművek helyzetét megjelenítő mod.
  • Olyan modok, amik a játékban található tárgyak, karakterisztikák tulajdonságait befolyásolják, vagy más módon sértik a játékszabályokat.

Az 1.5.1-es frissítéstől három moddal egészül ki a felsorolás. Fontos kihangsúlyozni, hogy ezek még ma is legális modnak számítanak, viszont holnaptól már kitilthatnak használatukért.

1. BŐVÍTETT MINIMAP MOD, AMI JELZI, HOGY MERRE NÉZNEK A TANKOK

2. A KÖZELBEN LÉVŐ ELLENFELEK IRÁNYÁT KIJELZŐ MOD

3. A KIRAJZOLÁSI TÁVOLSÁGON TÚLI JÁRMŰVEK HELYZETÉT MEGJELENÍTŐ MOD

Ha kíváncsi vagy, hogy milyen ezekkel a modokkal a játék, akkor ma még kipróbálhatod őket, de ügyelj arra, hogy a patch után egyiket se telepítsd újra!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.