Az Epic Games kreatív igazgatója elmesélte a Reaper és John Wick skinek eredetét

Az Epic Games kreatív igazgatója elmesélte a Reaper és John Wick skinek eredetét

Ezzel a Fortnite egyik legnagyobb megválaszolatlan kérdésére kaptunk hivatalos reakciót, bár nem biztos, hogy elégedettek lehetünk vele.

A Fortnite harmadik szezonja rengeteg szempontból legendás volt, például azért is, mert a Battle Pass tier 100-as skinje, a Reaper egy igazi rejtélyt adott a közösségnek. Az öltönyös szakállas karaktert a játékosok hamar kapcsolatba hozták Keeanu Reeves-szel, pontosabban az általa játszott John Wickkel, hiszen magának a karakternek a felépítése is John Wick stílusát idézi, ám igazán az tette fel az i-re a pontot, hogy a skin kapott egy ceruzás csákányt.

A ceruzák története legendás, a John Wick második részében főhősünk néhány ceruzával zúzza le a rossz fiúkat. Az Epic azonban soha egy szóval sem erősítette, vagy cáfolta meg a közösség ezen felvetését, így az elmúlt szezonok során teljesen beépült a Fortnite történetei közé. Ám fordulópontot jelentett, amikor az Epic elhozta a John Wick 3-hoz készített limitált idejű eseményt egy valódi John Wick skinnel együtt.

A közösség egy része meglehetősen sérelmezte az újítást, míg mások, elsősorban azok, akik nem rendelkeznek a Reaper skinnel, örültek neki. Most viszont az Epic Games kreatív igazgatója, Donald Mustard az E3 egyik beszélgetős műsora során elmesélte, hogy mi is volt az alapgondolat a Reaper skin mögött.

Donald szerint sosem volt az a céljuk, hogy John Wickre emlékeztessen a Reaper outfit, ez csak véletlen egybeesés, ők inkább egy Man in Black típusú nagyágyút akartak létrehozni. Aztán volt alkalma találkozni Keanu Reeves-szel, ahol beszélgettek erről-arról, Keanu pedig elmesélte neki, hogy a gyerekek az utcán most már nem azzal mennek oda hozzá, hogy helló Neo, vagy John Wick, hanem "Fortnite guy! Fortnite guy!". Keanu eleinte nem tudta, hogy miről van szó, aztán megnézte a karaktert, látta hogy az arca egyáltalán nem hasonlít rá, és elkezdte mondani ugyan, hogy "Ez nem olyan mint én, ez nem én vagyok.", de hiába. Végül Keanu azt mondta, hogy csináljanak egy jót, ami őt idézi.

Tehát az Epic igazgatója szerint a Reaper skin nem John Wick megtestesítője, de akkor viszont mégis miért kapott két olyan kiegészítőt is az outfit, amelyek az eredeti John Wick filmeket idézik? A csákányának egyik fele egy ceruza, a skinhez feloldható glider pedig Ford Mustang lámpákat kapott, amelyből szintén volt egy John Wicknek a filmekben.

A kérdés természetesen költői, ennél többet valószínűleg az Epic Games sem fog beszélni a témáról.

A mai Fortbyte-ot begyűjtötted már?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!