Érkezik a Restart Fesztivál E-sport Bajnokság!

Érkezik a Restart Fesztivál E-sport Bajnokság!

A nemzetközileg elismert Restart Fesztivál sportágai között idén először az e-sport is helyet kap!

A Restart Fesztivál, a Magyar E-sport Szövetség és az Esport1.hu közös szervezése által két teljes napon át az e-sporté lesz a főszerep, ahol bebizonyíthatod, hogy igenis Te vagy a virtuális pályák koronázatlan királya!
Július 6-án és 7-én Zalaegerszegen, a Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnokban kerül megrendezésre a Restart Fesztivál E-sport Bajnokság, ahol FIFA és Counter Strike: Global Offensive várja a kihívásra vágyókat! Utóbbi játéknál 5 fős csapatok mérhetik össze tudásukat, míg a FIFA esetében egyénileg, egyedül kell megvívni a gigászok csatáját.

Nevezni az eSports Horizon weboldalán tudtok, melyhez aktív fiókkal kell rendelkeznetek. Amennyiben van ilyenetek, nincs más teendőtök, mint bejelentkezni az oldalon. Ezt követően keresd meg a kedvenc játékodat, melyből indulni szeretnél a versenyen.

CS:GO esetében a nevezési díj 5000 Ft csapatonként, FIFA-nál 500 Ft, melyet a bajnokság leírásában található Zöld Irány Egyesület bankszámlaszámára kell legkésőbb Július 1-ig elutalni. Fontos, hogy a közlemény így nézzen ki: eSports Horizon csapatod neve. Ezt a felületen, bal oldalon felül piros mezőben, az avatar mellett, a felhasználóneved alatt találod meg.

Az össznyeremény egyenesen arányosan növekszik a résztvevők számával. Tehát, minél többen jöttök, annál nagyobb jutalom vár titeket a verseny végén.

És hogy hogyan is fog zajlani az egész? A mérkőzések, illetve a döntők július 6-án és 7-én kerülnek megrendezésre Zalaegerszegen, a régió legnagyobb sportarénájában!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!