Mirage egy gránátparadicsom, a PUBG és Fornite pedig bővelkedik a jó búvóhelyekben!

Mirage egy gránátparadicsom, a PUBG és Fornite pedig bővelkedik a jó búvóhelyekben!

De ez még csak a jéghegy csúcsa, egyre sokrétűbb és minden információra kiterjedő anyagok készülnek az Akadémia műhelyében. A CS:GO, LoL, Fortnite, PUBG és FIFA fanoknak érdemes követniük ezt a csatornát. 

A Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia a helyi oktatás mellett immáron az interneten keresztül is igyekszik okítani a tanulni vágyókat. Egyrészt az is megvalósulhat, hogy streamen keresztül részt vehessünk majd az óráikon, másrészt addig is igyekeznek rövid, egy perces videókban olyan tippeket és trükköket mutatni, melyeket nem biztos, hogy mindenki ismerhet. Legyen szó kezdő vagy haladó játékosról, sohasem lehet eleget tanulni szeretett játékainkról.

Először is a FIFA19 gimnáziumi bajnokság döntőjének második mérkőzését teljes egészében megnézhetitek, és előljáróban annyit elárulhatok, hogy óriási gála jött össze a végére. Mirage-on Kodiak újabb flash és gránáthajigálós technikákra okítja a nebulókat, moziban ugyanis meg lehet lepni az ellenfelet ezáltal. Erangel a PUBG legrégebbi pályája és bizony Military egy nagyon veszélyes környék, éppen ezért omgezjonesy jóvoltából néhány fontos búvóhelyet megjegyezhetünk magunknak, hogy ügyesebben likvidáljuk az arra kószáló ellenfeleket. Ha már Battle Royale, akkor Fortnite-ban SzabyG a fellegekben jár, jobban mondva egy magaslatra épít olyan fedezéket, amivel a lentebb trappoló játékosokat lehet meglepni és könnyűszerrel kilőni.

LoL-ban előbb Frathertől sajátíthattok el egy Neeko trükköt, és mivel a slow miatt felkapott lett mostanában, érdemes meghallgatni a mestert. Malacko pedig Evelynn kapcsán mutatja be, hogy az ultijával miként tudunk bárkira rávetődni probléma nélkül, így valószínűleg nem menekülhet el előlünk.

Minden további érdekesség a Honvéd edzőinek videóiból derül ki:

Legion Lecke #Extra

Legion Lecke #108

Legion Lecke #109

Legion Lecke #110

Legion Lecke #111

Legion Lecke #112

Legion Lecke #113

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!