Megdőlt a PC-s duó rekord, 51 gyilkosságot sikerült összeszedniük egyetlen meccs alatt

Megdőlt a PC-s duó rekord, 51 gyilkosságot sikerült összeszedniük egyetlen meccs alatt

Diddytheboy és dankline bőven túlszárnyalt mindenkit!

Amióta világ a világ az emberek szeretnek mindenfélében versenyezni. Legyen az fontos, akár pénzdíjazást vagy kupát jelentő rekord döntés vagy éppen csak az, hogy megemlítsék őket a Guiness Rekordok könyvében vagy az internet bugyraiban. Ez persze a virtuális térbe is átterjedt és amióta léteznek videojátékok, mindenben versenyeznek a játékosok. A Fortnite-ban leginkább csak abban lehet, hogy ki ér el egyhuzamban minél több győzelmet vagy ki öli meg a legtöbb ellenfelet egy mérkőzés alatt. Ezúttal az utóbbiról lesz szó, ugyanis több mint egy hónap után megdőlt a PC-s világrekord méghozzá duó kategóriában.

Az előző rekordot Bawx és Colson tartották, akik májusban szereztek 48 gyilkosságot egyetlen meccs alatt, ezzel majdnem sikerült a fél lobbyt kettejüknek kiejteni. Ami eddig csak álom volt az valóra vált diddytheboy és dankline számára, akik nem csak megölték a fele szervert, de még bőven túl is szárnyalták azt, hiszen őket leszámítva körülbelül 98 játékos volt még a meccsen, abból pedig 51-et megöltek, ezzel beállították a legújabb világrekordot. A videóban mindkettőjük perspektíváját láthatjuk, a 10 perc végignézése után pedig rájöhetünk, hogy azért kellett némi taktika is ahhoz, hogy eljussanak idáig.

Nem csak arról van szó, hogy teljesen máshova estek mindketten, hanem arról is, hogy a lobby nagy része igen tapasztalatlan játékosokból állt, ezért mondhatni smurföltek a rekord eléréséért. Ennyi embert viszont megtalálni is nehéz, nemcsak lelőni, szóval le a kalappal előttük és kíváncsian várjuk, hogy ezt a már-már hihetetlen rekordot ki és mikor dönti meg.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!