Garrosh dühös és élvezi: Legend képes Aggro Warrior paklibemutató

Garrosh dühös és élvezi: Legend képes Aggro Warrior paklibemutató

Az összeállítás érdekes módon nem a Mech lapokra épül, hanem a Rage és Charge mechanikákra. 

A Hearthstone aktuális metájában a Hunter átvette a legnépszerűbb kaszt szerepét a Rogue-tól, ráadásul a kaszt igencsak jól teljesít a Tier listákon is. Az erőviszonyok tekintetében azért egyeduralomról nem beszélhetünk, mivel Rank 5 alatt már a Shaman és Warrior is komoly tényezőt képvisel, Legend-ben pedig érdekes módon hat pakli is verseng az első helyért Tier 1-ben. Ha kíváncsiak vagytok rá, mivel érdemes most ladderezni, fussátok végig az alábbi cikkünket!

Ha olvastátok a metajelentést, meg aktívan laddereztek, akkor tudhatjátok, hogy a Warrior jelenleg a Mech lapokkal tud leginkább érvényesülni. Természetesen vannak kivételek, mint például a Dragon vagy a BIG paklik, ezek azonban nem hozzák a kellő számokat ahhoz, hogy valóban metának lehessen nevezni őket. Most szintén egy picit offmeta vizekre eveznénk és bemutatnánk nektek egy teljesen új archetípust, ami szembe menve mindennel az Aggro vonalat próbálja meglovagolni. Nézzük is supana Legendig menetelő pakliját!

supana's Legend Aggro Warrior

Kód:AAECAQcG0gKvBI4FkQbN7wKggAMMFhydApYG1Aj7DJ3wApvzAtH1ArP8AoiHA4SfAwA=

Az összeállítás nevéből adódóan a lényekre és a tempóra épít, a taktikánk pedig, hogy minél gyorsabban földbe döngöljük az ellenfelet. Mindehhez temérdek olcsó lap áll a rendelkezésünkre, amik az enrage és rage, továbbá a charge és rush mechanikákkal vannak felvértezve. A régi ismerős Amani Berserker és a Cruel Taskmaster, vagy az Inner Rage lapok kombinációjából már a korai körökben is össze tudunk hozni egy igencsak komoly fenyegetést, ráadásul ott van még a Rampage is, ami két manáért +3/+3 stattal lát el egy sérült miniont. 

Egy ilyen Warrior pakliból természetesen a Frothing Berserker sem maradhat ki, akit szintén jól meg tudunk hizlalni tradekkel vagy a fent is említett támadást növelő kártyákkal. Érdekesség, hogy az összeállításba bekerült az egy sebzésért Lackey-t generáló Improve Morale is, amivel szituációtól függően célozhatjuk a saját lényeinket is, például az Acolyte of Paint a plusz laphúzásért, vagy Grommasht az extra támadó erőért. Tapasztalataim szerint a ladder egyelőre nincs felkészülve erre a paklira, így az agresszív játékkal könnyen meglephetjük az ellenfeleket, a meccset pedig akár az ötödik körben is befejezhetjük, ha az RNG istenei mellettünk állnak. Opcionálisan a Sul'thraze kicserélhető vagy a Fiery Ware Axe-ra, vagy akár a Wrenchcaliburra is, hogy a bombák is extra nyomást gyakorolhassanak az ellenfélre. A pakliról egyébként sajnos semmi videó anyag nincs még, a Legend képességéről viszont az alábbi Tweetből meggyőződhettek.

 

Ti egyébként milyen Warrior paklival játszotok? 

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!