Magyar közvetítéssel és brutális nyereményjátékkal indul jövőhéten az ESL Pro League döntője!

Magyar közvetítéssel és brutális nyereményjátékkal indul jövőhéten az ESL Pro League döntője!

Ha ESL Pro League, akkor Magyar Esport TV!

Vége a sulinak, itt a nyár, itt a jó idő és ezzel együtt itt az ESL Pro League kilencedik szezonjának döntője is. Habár a csoportkörök picit felfrissültek, a döntő a már megszokott mederben folyik majd, természetesen most is a profi CS:GO legerősebb és legelitebb csapataival.
Itt a lehetőség, hogy akár a borzasztó formában lévő Cloud9, akár a brazil DETONA bizonyíthasson, és szerintem nyugodtan a bizonyítani vágyók közé sorolhatjuk már az Astralis csapatát is, hiszen egyre inkább felülkerekednek a többiek a dánokon. Egy ilyen erős mezőnyben azonban, senkinek sem lesz könnyű dolga, mi nézők viszont örülhetünk, hiszen egészen páratlan és izgalmas meccsekre számíthatunk.

Természetesen ezúttal sem maradtok magyar közvetítés nélkül, ráadásul a parázs meccsek mellett értékes nyereményekkel is készültünk nektek! Az EPL mérkőzéseit most is egyedül a Magyar Esport TV csatornáján követhetitek majd magyar nyelven, a már megszokott kommentátorokkal. PiciBear, orobeRto, leszklareN, zeneszerzo és SpeeDy szállítja majd nektek a meccseket, amik jövőhéten, kedden 12 órától egészen vasárnap estig tartanak majd.

Az EPL közvetítés pontos kezdései:

  • kedd (06.18) - 12:00 órától csoportkörök
  • szerda (06.19) - 12:00 órától csoportkörök
  • csütörtök (06.20) - 12:00 órától csoportkörök
  • péntek (06.21) - 15:00 órától negyeddöntők
  • szombat (06.22) - 15:00 órától elődöntők
  • vasárnap (06.23) - 16:00 órától döntő

Érdemes lesz velünk tartanotok, hiszen ezúttal is nyereményjátékkal várunk mindenkit. Ezúttal egy BE QUIET! gépházzal és egy Samsung EVO 860 500GB-os SSD-vel lehettek gazdagabbak, amennyiben teljesítitek majd az exkluzív küldetés feladatait. Erről részletes információkat kedden kaptok majd. Ne felejtsétek el bekarikázni a naptárakban jövőhét keddet, ne maradjatok le az ESL Pro League 9 döntőjéről.

Nézd meg esporthuCS élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!