Hirdetés

Magyar közvetítéssel és brutális nyereményjátékkal indul jövőhéten az ESL Pro League döntője!

Ha ESL Pro League, akkor Magyar Esport TV!

Hirdetés

Vége a sulinak, itt a nyár, itt a jó idő és ezzel együtt itt az ESL Pro League kilencedik szezonjának döntője is. Habár a csoportkörök picit felfrissültek, a döntő a már megszokott mederben folyik majd, természetesen most is a profi CS:GO legerősebb és legelitebb csapataival.
Itt a lehetőség, hogy akár a borzasztó formában lévő Cloud9, akár a brazil DETONA bizonyíthasson, és szerintem nyugodtan a bizonyítani vágyók közé sorolhatjuk már az Astralis csapatát is, hiszen egyre inkább felülkerekednek a többiek a dánokon. Egy ilyen erős mezőnyben azonban, senkinek sem lesz könnyű dolga, mi nézők viszont örülhetünk, hiszen egészen páratlan és izgalmas meccsekre számíthatunk.

Természetesen ezúttal sem maradtok magyar közvetítés nélkül, ráadásul a parázs meccsek mellett értékes nyereményekkel is készültünk nektek! Az EPL mérkőzéseit most is egyedül a Magyar Esport TV csatornáján követhetitek majd magyar nyelven, a már megszokott kommentátorokkal. PiciBear, orobeRto, leszklareN, zeneszerzo és SpeeDy szállítja majd nektek a meccseket, amik jövőhéten, kedden 12 órától egészen vasárnap estig tartanak majd.

Az EPL közvetítés pontos kezdései:

  • kedd (06.18) - 12:00 órától csoportkörök
  • szerda (06.19) - 12:00 órától csoportkörök
  • csütörtök (06.20) - 12:00 órától csoportkörök
  • péntek (06.21) - 15:00 órától negyeddöntők
  • szombat (06.22) - 15:00 órától elődöntők
  • vasárnap (06.23) - 16:00 órától döntő

Érdemes lesz velünk tartanotok, hiszen ezúttal is nyereményjátékkal várunk mindenkit. Ezúttal egy BE QUIET! gépházzal és egy Samsung EVO 860 500GB-os SSD-vel lehettek gazdagabbak, amennyiben teljesítitek majd az exkluzív küldetés feladatait. Erről részletes információkat kedden kaptok majd. Ne felejtsétek el bekarikázni a naptárakban jövőhét keddet, ne maradjatok le az ESL Pro League 9 döntőjéről.

Nézd meg esporthuCS élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés