Érkezhet a Flare Gun a Fortnite-ba? Cinematic videó már készült róla

A Fortnite Pro-AM versenyén az Epic Games számos kis filmet mutatott be, melyek a játék egy-egy karakterét, vagy szituációját ragadták meg, ám volt egy, amely abszolút más területre fókuszált.

A hétvégén zajlott le a Fortnite Summer Block Party, amely magában hordozta a szombati napon a Fortnite Creative Showdownt, vasárnap pedig a Fortnite Pro-AM-et, melyek mindegyike egy-egy jótékonysági küzdelem volt végtelen mennyiségű híresség bevonásával.

Az adásokat az Epic Games helyenként különféle kis videókkal fűszerezte meg, ezekből megtudhattuk például azt, hogy Peely hogyan született.

De nevethettünk egy olyan fiktív squadon is, akik egy nem is annyira fiktív eseménybe csöppentek bele.

Yet another great animation by Epic from r/FortNiteBR

Ami azonban ennél is érdekesebb, bemutattak egy olyan cinematic videót is, ami a hajótörött Jonesy karakterét eleveníti meg, aki nagy reményekkel húz elő a nála lévő ládából egy Flare Gunt, vagyis jelzőpisztolyt, amikor megpillantja a Fortnite ominózus buszát.

A videó iróniája, hogy főhősünk a jelzőrakétával felrobbantja a busz ballonját, így a szabadulása kudarcba fullad, de legalább övé lett a Victory Royale. Könnyen lehet viszont, hogy ez a videó egy apró rejtett tartalommal bír, a Flare Gun akár a játék részévé is válhat valamikor. A PUBG-ban egy ideje már elérhető ez az eszköz, képességét tekintve pedig egy dropot hívhatunk le vele.

Amennyiben az Epic Games is élne a Flare Gun lehetőségeivel, valószínűleg a Fortnite-ban sem lenne nagyon eltérő a funkciója. A Flare Gun koncepciója tehát nem ismeretlen a battle royale-ok területén, bár kétségtelen, hogy a PUBG Corp.-nak is kellett idő, mire sikerült egyensúlyba hoznia a tárgyat.

Ezen a héten egy újabb komoly frissítést kap a Fortnite, a v9.30-at, amelynek új tárgya egyelőre nem ismert, de ha minden igaz, ma vagy holnap rántja le róla a leplet az Epic Games, miért ne lehetne akár a Flare Gun az?

Mit gondoltok, valóban érkezhet a játékba a jelzőpisztoly?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.