Gazdára talált a Fortnite Pro-AM 2019 1 millió dolláros főnyereménye is

Airwaks és RL Grime igazán bőkezűen jótékonykodhatnak most.

A múlt hétvége egy az egyben a Fortnite nagyszabású eseményéről, a Summer Block Party-ról szólt. Ezen a rendezvényen a rajongók élőben találkozhattak kedvenc Fortnite karaktereikkel cosplayerek segítségével, ehettek valódi Durrr Burgert, és persze figyelemmel kísérhettek a jótékonysági Creative és Fortnite versenyeket. A Creative Showdown eredményéről az alábbi cikkünkben írtunk részletesen.

A nagyobb durranást természetesen a battle royale jelentette, az összdíjazás itt komolyabb is volt. Míg a Creative-ban a tét 1 millió dollár volt, addig a Battle Royale versenyen ez az összeg 3 millióra rúgott. Itt 1 millió dollár sorsáról önmagában a győztes páros dönthetett. A legjobb Duo végül a Solary játékosa Airwaks és RL Grime zenei producer lettek. Nézzük is meg, hogy mi történt a meccsek végén.

Első mérkőzés

Airwaks-szel itt megszaladt a ló, dinamikus mozgással és remek pozicionálással ő egyedül 10-nél is több killt zsebelt be, így pedig az első győzelmet is megszerezte.

Második mérkőzés

A következő fordulóban a Ghost játékosa Aydan nézett farkasszemet a Team Envy játékosával, Bucke-val, aki végül a kör áldozatául esett.

Harmadik mérkőzés

Az utolsó előtti összecsapás végjátéka egy kicsit az abszolút professzionális mérkőzéseket idézte. Számos játékos életben maradt az utolsó egy-két körre is, akik aztán építettek mindenféle, csakhogy még egy-két pozícióval jobb helyezést érhessenek el. Airwaks egy igazi vesszőfutást mutatott be egy életerővel, miközben Jarvis-szal próbálta meg felvenni a versenyt, a nagy küzdelem során viszont Typical Gamer nagyszerűen lopta el a high groundot. Végül Jarvis és Typical Gamer játszották le a mindent eldöntő 1v1-et, amiből Jarvis húzta a rövidebbet.

Negyedik mérkőzés

A záró meccs utolsó pillanatai a nézők számára egyik legérdekesebb szituációt hozták el, Snobby Shores közelében hegyre fel, hegyről le játékot kellett játszania a csapatoknak. A végső pillanatban Airwaks is újfent ott volt, ám elfogyott a nyersanyaga, a kör kedvezőtlen mozgásának köszönhetően pedig már képtelen volt újra felmenni a hegyre, így a kör magával vitte. Az utolsó küzdelmet Aydan és Symfuhny játszották le, Aydan bátor beugrásának pedig az lett az eredménye, hogy eladta a Victory-t.

A végső sorrend a mérkőzések után így nézett ki.

A díjátadó pedig így:

Végezetül pedig álljon itt a kedvenc képünk az egész eseményről, az Epic Games tudja, hogyan kell kihasználni a Fortnite cosplayerekben rejlő lehetőségeket.


"A legénység úton a Summer Block Party-ra"

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.