Mert a több, néha jobb: Token Priesttel a meta deckek ellen

Mindenkinek ajánlott, akik valami különlegesre vágynak!

Egyenesen az ázsiai szerverről érkezik a legújabb off-meta deck, amivel magunk mögött hagyhatjuk az állandóan ismételt Standard meta paklikat. Ez a Token Priest, amiben több rejtőzik, mint amit elsőre gondolnánk! 

EMEm's Legend Token Priest

Deck kód: AAECAa0GArCRA+ubAw7TAeUEhQilCdIK8gz7DOX3Au73AouJA9KJA+qMA42XA5ibAwA=

A statisztika mellett nem lehet és nem is érdemes elmenni. A Priest szenved a nerfcsomag óta, amin a SN1P-SN4P és a buffok sem segítettek. Hiába tűnt fel a Mech Priest, mint játszható típus az ázsiai szerveren, ettől függetlenül a Standard metában nincs keresnivalója egyelőre Anduinnak. Ettől függetlenül néhány bátor kártyás előmeri húzni a legegyedibb Priest változatokkal, amikkel egész szép eredményt is elértek a napokban. Közülük mindenképp érdemes kiemelni EMEmet, aki szintén az ázsiai szerveren próbálkozott valami egészen különlegessel. A Token Priest nevéből is adódóan arra épít, hogy ellepje a boardot minél több lénnyel, ami után a Sea Giant költsége is lecsökken játszható értékűre. A tokenek gyártásában több lap is segíti a játékost, ezek közül a Sand Drudge lehet a legérdekesebb, mivel Arénán kívül nem igazán fordul elő paklikban.

Az 1/1-es Zombik önmagukban nem sok vizet zavarnak, azonban Taunttal rendelkeznek, sőt szabadon buffolhatóak is. Kicsit olyanok, mint a Goblin Bombok a Mech Hunter esetében, hogy kötelező őket takarítani még akkor is, ha alapból nem fenyegetnek. További tokeneket generál még a Violet Teacher is, sőt a tokenek haláluk után is értékesek lehetnek az Aggro / Token deckek korábban már látott techkártyája, a Witch's Cauldron miatt. A plusz Shaman varázslatok kifejezetten szórakoztatóak és hatékonyak, elég csak arra gondolni, ha egy Storm Bringer kerül a Priest kezébe. A laphúzásért a két Acolyte of Pain felel, amit szabadon lehet tovább buffolni, hogy még több lapot nyerhessenek ki belőle azok, akik végül arra vetemednek, hogy kipróbálják ezt az off-meta verziót.

Általában azok a deckek, amik szeretnek sok lénnyel játszani egész jól érvényesülnek a mostani Standard metában, elég csak a Murloc Shamanra, vagy a Token Druidra gondolni. Ezekhez a Token Priest biztosan nem tud felnőni, de a különlegessége és viszonylag alacsony legyártási költsége miatt ajánlott mindenkinek, aki szeretni valami mással próbálkozni a Bomb Hunter / Warriorok / Shamanokkal teli metában.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!