Hirdetés

Elkezdődött az 5. Frontline epizód - élesek a változtatások

Scheff | 19/06/17 14:45
Cikk mentése

Az ötödik epizódban életbe lépő változtatások gyakorlatilag megreformálták a játékmódot.

Hirdetés

Elkezdődött a legújabb Frontline epizód, ami két okból is különleges. Az egyik, hogy a legaktívabb parancsnokok ebben a szezonban szerezhetik meg először az új svéd tier VIII-as prémium nehéz tankot, az Emil 1951-et, a másik, hogy teljesen megbolygatták a játékmód rendszerét.

A változtatások pontos listáját a beágyazott cikkben olvashatjátok, viszont kimaradt néhány fontos részlet, amire felhívnánk figyelmeteket. Először is az üteg maximális látótávolsága 445 méter lesz -akárcsak a normál tankoknál-, viszont a rádió hatótávolságát nem korlátozzák, ami azt jelenti, hogyha például az egyes üteg felderített egy ellenséges járművet, akkor azt az első frontról is láthatod.

Továbbá büntetés nélkül megkapod az XP-t és a kreditet azért a sebzésért, amit az ütegek spotja alapján vittél be. A változtatások összességében a védőket segítik majd, és remélhetőleg kiegyensúlyozottabbá teszik majd a csatákat. Az ötödik epizód mától kezdődően június 24-éig tart, a következő pedig július 15-étől kezdődik, és tart egészen július 22-éig.

Mennyit kell még játszanod, hogy megszerezd az Emil 1951-et? Milyennek érzed a változtatásokat a gyakorlatban?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Hirdetés
4 db hozzászólás
 • Csory 5 hónapja
  Hát már a második FL menet elejénél feladtam az egész játékmódot. Nem ér ennyit gürcölni nekem egy tankért se. Tényleg elismerésem azoknak az idömiliomosokat, akik megszerzik ezt a tankot.
  0 0 Válasz
 • Nemerdekes 5 hónapja
  Ez nem az igazi. Most az 4. módosítás után az az érzése a playernek, hogy erőlködés, kiforratlan. Bizonyos tankok miatt (kerekes, arty, ami amúgy is mérgezi a játékot), megöli az egészet. Az első 30 szintet lejátszottam,de a teljesen eltúlzott ponthatárok miatt inkább csak alkalom szerűen, bele bele néztem, de NAGYON unalmas. Elballanszolt fostalicska játékmenet lett belőle mostanra. Szerintem már csak azért erőltetik, mert sok játékos beletette az idejét, és akkora parasztlázadás lenne belőle ha leállítanák, hogy beleremegne az egész WOT. Csak az játsszon vele aki már eddig is beleölt nagy halom időt, vagy akinek másképpen nem jön össze játékból ezüst, kötvény vagy prémium tank. Nem akarom tovább ragozni, de ez egy SZ@R.
  0 0 Válasz
 • Gyorscsiga 5 hónapja
  Csatlakozok én is az előttem lévőkhöz. A kerekes tankoknak tényleg nagyon ideális ez a mód, ki tudják használni a mozgékonyságukat. Én is az első epizód után láttam, hogy nekem a világ legjobb tier 9-es tankja sem éri meg azt a tonnányi időt 10 hónapon keresztül, amit bele kell ölni a FL-be. Még ha tier 11-es tank lenne a reward, azt mondanám esetleg...
  0 0 Válasz
 • Akrisios16 5 hónapja
  Sajnos (mert nem így terveztem) de ma végleg abba hagytam pedig én meg ismerős szakaszban sokat toltuk. Célkeresztbem ha felfelé kell céloznom akkor szétesik. Tehát felfelé lönni nem tudok . A spotrendszer egy katasztrófa semmilyen logikát nem látok a mükődésben. Heavy nyílt terepen eltünnik előttem, strv-t 300 méterről bespotolják Kár hogy ez lett belőle ...
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?