Hosszú idő után egy új heal itemmel bővül a Fortnite BR repertoárja

Hosszú idő után egy új heal itemmel bővül a Fortnite BR repertoárja

Az utolsó, kifejezetten tárgynak nevezhető gyógyító eszköz érkezésére már csak a régi motorosok emlékezhetnek.

A mai napon megérkezik a v9.30-as frissítés, ami számos érdekes dolgot fog elhozni nekünk. Az Epic Games például szépen csendben odatett a patch bejelentő tweet végére egy utalást, ami meglehetősen két értelmű, hiszen célozhatnak vele egyszerűen a patch-re, de az is lehet, hogy cunami éri a szigetet.

Természetesen új tárgy is érkezik, ami ezúttal nagyon különleges lesz, ugyanis egy heal itemről beszélünk. Ilyen téren az utolsó újítás a Chug Jug volt még bőven a második szezonban. Persze hogyha beleszámítjuk a gyümölcsöket is, akkor más a téma, hiszen a banán és a kókusz a 8.20-as frissítéssel kerültek be a térkép dzsungeles és sivatagos részébe, ám azokat nem tudjuk magunkkal vinni. Ezt az újdonságot viszont elcipelhetjük; ismerjétek meg a Chug Splash-t.

Egyelőre csak a tárgy leírásából táplálkozhatunk, az alapján pedig nem derül ki egyértelműen, hogy mire is képes az item, de az biztos, hogy megoszthatjuk a társainkkal.

"It pays to share. Keep your squad in the game!" - Megéri megosztani. Tartsd a játékban a squadodat.

A frissítés a mi időzónánk szerint 10:00-kor érkezik, a szerverek is nagyjából ez idő tájt fognak leállni, így ha nem tudtok játszani, ne lepődjetek meg. 

A patch részleteit -ahogy már megszokhattátok- villám gyorsasággal szállítjuk nektek magyar nyelven.

Update - A patch note-ból megismerhetitek az új tárgyat

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!