Elérhető a Prop Hunt a Fortnite-ban, de nem éppen úgy jött, ahogy azt vártuk

Elérhető a Prop Hunt a Fortnite-ban, de nem éppen úgy jött, ahogy azt vártuk

LTM helyett egy kreatív szigetet kaptunk.

Nemrég elérhetővé vált a nagyérdemű számára is az új Prop Hunt játékmód, amelynek lényege, hogy a résztvevő játékosok két csapatra oszlanak, az egyik gárda magát környezeti tárgyaknak álcázva elbújik, míg a másik megkeresi őket. Összeségében ez már egy ezer éves játékmód, CoD-ban vagy Garry's Modban is tolhattak már ilyet a játékosok, a Fortnite számára viszont újdonság.

Ám az Epic Games nem LTM-ként, hanem Creative szigetként tette közzé a játékmódot, ez pedig azt jelenti, hogyha érdemben szeretnénk játszani vele, akkor a játszótársakat nekünk kell összeszedni. Egy ilyen játékmód olyan 6-8 főtől válik igazán érdekessé, ennyi ismerőssel pedig nem biztos, hogy rendelkezik mindenki.

A kommentek között már többen is kérték, hogy készítsenek neki publikus playlistet, ahogyan azt tették a Fortnite x Jordan során a Downtown játékmóddal. Reméljük, hogy a fejlesztők figyelembe veszik ezt a kérést, sokan ugyanis így nem biztos, hogy igazán kiélvezhetik a módot.

A szigetre egyébként ezzel a kóddal tudtok csatlakozni: 6069-9263-9110

Viszont azt hozzá kell tenni, hogy a Creative mód megkapta publikusan a játékmódhoz szükséges újításokat, így bárki elkészítheti a saját Prop Hunt térképét. Ez mindenképp izgalmasan hangzik, biztosan számos remek pályát fog elkészíteni a közösség.

Ti fogtok így játszani a móddal?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



Közvetítések