Hirdetés

Trükkös falon átugrás Fortniteban, Inferno bordafoglalás soloban, és kontrajáték FIFA-ban!

TZeus | 19/06/18 13:48
Cikk mentése

De ez még csak a jéghegy csúcsa, egyre sokrétűbb és minden információra kiterjedő anyagok készülnek az Akadémia műhelyében. A CS:GO, LoL, Fortnite, PUBG és FIFA fanoknak érdemes követniük ezt a csatornát. 

Hirdetés

A Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia a helyi oktatás mellett immáron az interneten keresztül is igyekszik okítani a tanulni vágyókat. Egyrészt az is megvalósulhat, hogy streamen keresztül részt vehessünk majd az óráikon, másrészt addig is igyekeznek rövid, egy perces videókban olyan tippeket és trükköket mutatni, melyeket nem biztos, hogy mindenki ismerhet. Legyen szó kezdő vagy haladó játékosról, sohasem lehet eleget tanulni szeretett játékainkról.

A nyáron még bizony a FIFA19-et élvezhetjük. A kontra a játék és a sport velejárója már egy jó ideje, és ha a 4-2-3-1 esetében, meg a 20-as részre készülvén elsajátítanánk, akkor ez a videó nekünk való. Az eheti CS:GO adagban Inferno kerül terítékre, előbb egy 200IQ-s mozifüstöt, majd egy egyemberes bordafoglalást tanulhatunk meg rövid idő alatt. PUBG-ben a Kar98k-t tárazzuk be és megnézhetjük melyik tárgy a jobb a puska elejére.

LoL-ban a dzsungel a fő téma a 18. héten, Malacko és előbb a Wriathsekről oszt meg egy frappáns információt, majd bemutatja, hogy lehet két campet egyszerre leszedni. Fortniteban pedig egy kisebb programhibanak köszönhetően a falakon sok gyakorlás után akár át is ugorhatunk.

Minden további érdekesség a Honvéd edzőinek videóiból kiderül:

Legion Lecke #114


Legion Lecke #115


Legion Lecke #116


Legion Lecke #117


Legion Lecke #118


Legion Lecke #119


Legion Lecke #120


MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?