Kihagyhatatlan vételek - A top 3 legjobb prémium harckocsi

Kihagyhatatlan vételek - A top 3 legjobb prémium harckocsi

Ha a háromból valamelyiket látod a Premium Shopban, akkor azonnal csapj le az ajánlatra!

A World of Tanks kapcsán az egyik leggyakrabban feltett kérdés, hogy melyik prémium tankot érdemes megvásárolni. Természetesen sok olyan harckocsi van, amire érdemes pénzt kiadni, mint például az elképesztő játékélményt nyújtó AMX 13 57 vagy épp sokak nagy kedvence, a Skorpion G, de ha limitáltak a lehetőségeid, akkor elegendő ezt a három harckocsit beszerezned.

A top 3 prémium tank

Panhard EBR 75

Az első kerekes jármű, ami nemcsak végsebességét tekintve emelkedik ki a többi könnyű tank közül, hanem briliáns lövegével is. A Panhard EBR 75 két vezetési móddal rendelkezik, és akár a 80 km/órás sebességet is elérheti. A főfegyverzete egy hihetetlenül pontos és gyorsan célzó táras löveg, amivel roppant masszív sebzést lehet kiosztani egy könnyű tankhoz képest.

Az alap lőszere APCR, ami ideális a célpontok többségének átütésére és a nagy hatótávú lövésekre. A prémium lövedéke HEAT, de csak a legritkább esetekben van szükség rá, tehát a harckocsi farmolási képességeit nem veti vissza. Végül, de nem utolsó sorban a gyengén páncélozott egységek ellen a HE bizonyul befutónak, amivel másfél másodperc alatt átlagosan 520 sebzést vihetünk be, -ez gyakorlatilag a SU-130PM tűzerejével egyenértekű.

Progetto 46

Az EBR 75-höz hasonlóan a Progetto 46 is úttörőnek számít a maga nemében. Az olasz közepes harckocsi speciális táras lövegével szituációtól függően egylövéses és táras módban is használható. A Progetto egy mobilis, jó lövegsüllyedéssel és erős toronypáncéllal rendelkező közepes tank, ami a csatamezők egyik legrettegettebb vadászának számít.

Object 252U Defender

Bár a Wargaming tagadja, hogy az Object 252U Defender túl erős lenne, de akárhogy is nézzük, a Defender legjobb esetben is egy szinttel a többi tier VIII-as felett áll. Ezt a szovjet nehéz tankot kiváló tűzerő és páncélzat, valamint kielégítő mozgékonyság jellemzi. A használatát is könnyű elsajátítani, és nevével ellentétben az agresszor szerepét tölti be a csatákban.

Miért ezek a legjobbak?

Először is, mert ténylegesen bitang erősek, másodszor pedig azért, mert nemcsak randomban emelkednek a többi fölé, de Frontline és Stronghold játékmódban is. Ahogy a bevezetőben is hangsúlyoztuk, vannak ezeken kívül erős prémium tankok, amikre érdemes lehet beruházni, de ha ezt a hármat beszerzed, akkor gyakorlatilag lefedted a legszükségesebbeket. A Skorpion G vagy a Lorraine 40t például tökéletesek arra, hogy kiegészítő prémium tankokként egy kis színt vigyenek a farmolgatásba, de mégsem tartoznak a legerősebbek közé.

Neked megvan valamelyik prémium tank a háromból? Szerinted is ezek a legjobbak?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



Partnereink ajánlata

Gamestar

  • AntTheZ 4 éve
    Azt, h a Proetto torony páncélja erős azt vitatnám.
    0 0 Válasz
  • nagypal 4 éve
    Mind megvan. A Panhard igaz, hogy gyors és mozgékony, de ilyen sebesség mellett igen nehéz betalálni páncéltörővel és muszáj vele rohangálni, mert szétszedik hamar. Repesszel pedig csak 10-50-et sebzel. Megszűnt a könnyűek számára kedvező MM, így 9-10-be mész vele. Valójában csupán arra "jó" hogy tökre tegye a tradicionális WoT játékélményét. Tökrevágja teljesen a TD-zést, artyzást, te sem sebzel, felborul a csata folyamata, taktikai elemei. Egyedül spotra jó, ha meglövi a csapat amit felderítesz nekik. Sajnos ők még felállni sem tudnak, akik tehetnék pedig sokszor nem lőnek, mert gyengék. A Progettó valóban. Csak közelharcra lehet használni. Álcája gyenge és pontatlan is. Tornya sem valami erős, de összességében a tank valóban elég kellemes élményt nyújt és meghatározó lehet egy csata végkimenetelében A Defender borzasztó gyenge egy tank. Sajnos azt kell mondjam egy freefrag a csatatéren. Mindenhol a testén és minden irányból vannak gyenge pontjai, így aki ismeri könnyen kivégzi. Sniperek ellen véd valamennyit a páncélja, közelről kilyuggatják. Emellett lomha, lassan fordul és lassú is, amellett hogy nehezen gyorsul. Az ágyúja annyira félrehord, hogy imádkozni kell testközelből is hogy bevigyen. Csak egy hulladék maga a túlhípeolt Defender is. Nem értem miért van agyonpromótálva ? Úgy érzem viszont, hogy a Progetto mellé a Lóri, IS-3A és a Souma felférnek, mint a legjobb 8-as prémek címéért kiírt versenyre. Igazi vadállatok mind.
    0 0 Válasz
    • Mimis_hun 4 éve nagypal
      Szia, Az írásodra reagálva leírom a saját tapasztalataimat. (Hangsúlyozom, hogy ez a saját tapasztalat, és nem az egyetlen és nagybetűs igazság, és nem célom senkit meggyőzni... :) ) Panhard; sikerült megvennem 15%-kal akciósan. Nekem bevált, persze szokni kellett ezt a kerekes dolgot. Amennyire engem bosszantanak ezek a futkorászó mérgezett egerek (amikor nem lighttal megyek), szerintem annyira tudok vele én is borsot törni mások orra alá. Tény, hogy törékeny jószág, de az automatikusan fullra javuló futómű nagy könnyítés. Ügyesen manőverezve könnyen az ellenséges vonalak mögé tudsz férkőzni, és az elszakadt egységeket körberohanva lecsipegetni a hp-jukat. Repeszt okosan kell használni, tényleg a papírtankok ellen (arty, light, papírmedek), akkor bizony nem ritka a 2-3 lövéses K.O. Creditfarmolásra is használható, pikk-pakk összejött vele 2 milla, csak lestem, hogy honnan. Progetto: mostanában nem használtam, de az olasz autoloader nagyon bejövős volt, okosan használva kicsit hátulról lehet vele dolgozni rendesen. (Tény, hogy nem frontharcos, de nem is elveszett, ha kell és okosan használják) Defi: Karácsonykor bepottyant ez is. Felemás az érzésem vele. Top tierben nagyot lehet vele kaszálni, midben és bottomban már oda kell figyelni. Lehetetlenbpattintásokat tud produkálni, de olykor olyan is belövi, hogy még én is azt mondom, hogy nooooofene.... Visszont a pattintós küldik jó részét ezzel csináltam meg.
      0 0 Válasz
  • clark83 4 éve
    Csillagos 5 az előttem szólónak (nagypal)
    0 0 Válasz
  • clark83 4 éve
    A felsorolt 3 tank mind papírkutya,a másik azt is fejbe lőném aki a kerekes szarokat betette a játékba,az eddig is undorító játékot teljesen szétcseszték vele!!!!!!!!!!!!!!!
    0 0 Válasz
  • norman81 4 éve
    Defivel kapcsolatban egyetértek, szintjén korrektűl forgatva parádés mit pattint, lövege közelről még kielégítő átütésben, ritkán kell goldhoz nyúlni, célzásideje, na az rettenet középtávú lövések esetén, távolra felejtős. IX-X ben pedig rommályuggatják.
    0 0 Válasz
  • _SturmGun_ 4 éve
    A defi nagyon jó tank csak hát célozni kell... mivel orosz sokszor nem oda lő ahova célzol de hát ez sokszor az előnyödre válik. Én nekem az egyik kedvenc tankom, és bármikor bármilyen helyzetben megveri az is3-mat, is3-át meg az összes többi hasonló heavyt
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.