Jelentkezzetek és legyetek ti a legjobbak a Restart Fesztivál CS:GO tornáján!

Jelentkezzetek és legyetek ti a legjobbak a Restart Fesztivál CS:GO tornáján!

Gyertek Zalaegerszegre és mutassátok meg, hogy ti vagytok a legjobbak!

Július 6-7 között megrendezésre kerül a Restart Fesztivál Zalaegerszegen, ahol ezúttal nem csak a hagyományos sportok, de az e-sport előtt is tisztelegnek a szervezők. LoL-ban, FIFA-ban és CS:GO-ban mérhetik össze tudásukat a játékosok/csapatok. Jelen esetben inkább a CS:GO részleteivel foglalkozunk, ami mellett néhány kérdésre is megpróbálunk válaszolni.

A verseny lebonyolítása dinamikus lesz, egészen pontosan attól függ, hogy hány csapat jelentkezik. Nyolc vagy az alatti csapat esetén csoportmérkőzések lesznek, ahol mindenki játszik mindenkivel, majd a továbbjutók lejátsszák az elődöntőt és a döntőt. Nyolc és tizenhat csapat esetén egyből az egyeneskieséses szakasszal indulnak az összecsapások. A nevezés nem ingyenes, minden csapatnak 5000 forintot kell befizetnie, hogy részt vehessen a versenyen, az összdíjazást pedig ez fedezi majd. Az első és a második helyezett viheti haza a nyereményt, ami így exponenciálisan nő, ha többen vesznek részt a versenyen.

Szeretnénk megnyugtatni azon csapatokat is, akik rengeteget járnak vidéki versenyekre, a tornán ugyanis high end PC-k lesznek majd, pontosan olyanok, amit az MNEB-en is használtak a CS:GO-sok. Alább megtekinthetőek a pontos specifikációk:

  • Fractal Design Core 1100 Fekete mATX ház
  • 2x ADATA 8GB/2400 DDR4 (AD4U240038G17-R)
  • Intel i7-7700
  • Chieftec GPS-700A8 táp
  • Asus strix B250G gaming mAtx alaplap
  • Asus Strix-gtx1070Ti-A8G-Gaming vga
  • Kingston 240GB SATA3 2,5" 7mm (SUV400S37/240G) SSD

A verseny 10 óra magasságában kezdődik majd és várhatóan 18:00-ig tart. A friss információkkal felvértezve reméljük, hogy minél többen jelentkeztek, így egy igazán minőségi versenyt láthatnak a nézők Zalaegerszegen is.

A jelentkezés további részleteit EZEN a linken tekinthetitek meg.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!