Hirdetés

Szándékos meccs eldobás vagy csak hihetetlen bénázás? - Újabb bundabotrány a CIS régióban

Sziky | 19/06/19 13:16
Cikk mentése

Ilyen Syman-féle hibákat már MM-ben sem szoktunk látni.

Hirdetés

Szerencsére a híres-neves iBUYPOWER ügy óta nem találkoztunk különösebben nagy bundabotránnyal, ez persze koránt sem jelenti azt, hogy minden tiszta lenne a háttérben. Emlékezzünk csak vissza a viszonylag frissnek számító NoxFire League második szezonjára.

Az a liga végül addig jutott, hogy a LAN esemény már nem került megrendezésre, rengeteg csapat inkább visszamondta a ligát. Igazán mélyrehatóan azonban nem kerültek átvizsgálásra a szervezők, tehát szép csendben mindenki megúszta. Most itt egy újabb példa, hogy alsóbb szinteken még jócskán jelen van a bundázás. A LOOT.Bet Smack My Beach CIS selejtezőjében játszott tegnap a Syman és az Espada, ami végül utóbbi csapat győzelmével zárult. Sokkal érdekesebb azonban az, hogy hogyan is nyert az Espada.

Ez pusztán egy a rengeteg gyanús esetből, amit a pályákon láthattunk. Egyértelműen úgy tűnik, hogy a Syman szándékosan dobta el a meccset. Bármennyire is egy alsóbb kategóriákban mozgó csapat, ilyen hibákat már egy középszintű MM mérkőzésen sem vétenek a játékosok. Mindezt csak igazolja az, hogy a fogadóoldalak a meccs után visszatérítették a mérkőzésre feltett összegeket, mondván "rendellenes és gyanús fogadási tevékenységet" érzékeltek a meccsel kapcsolatban.

Az ügyben még egyik csapat sem szólalt meg, persze valószínűleg nem is fognak. A fogadóoldalak vagy akár a LOOT.Bet viszont könnyedén indíthat ellenük vizsgálatot, kíváncsian várom, hogy ezúttal be tudják-e bizonyítani a csalást, és megkapják-e a megérdemelt büntetésüket az érintett játékosok.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?