Stranger Things tematikájú kinézettel érkezhet meg a sorozat és a Fortnite együttműködése

Az Epic Games következő kollaborációja is hozhat különleges újdonságokat.

Nemrég ért véget a Fortnite x John Wick megmozdulás, mely során kaptunk egy különleges játékmódot, illetve egy ízig-vérig John Wick skint. Ezek az együttműködések eddig hihetetlenül pozitív fogadtatást kaptak a közösség részéről, emlékezzünk csak vissza a Marvellel közös projektre. Nemrég írtunk arról, hogy a Netflix bejelentett egy együttműködést az Epic Games-szel -illetve több más játékfejlesztővel- amely valószínűleg a Fortnite-ban fog kibontakozni.

A v9.30-as frissítéssel az Epic el is helyezett a játék fájljaiban néhány dolgot, amely az érkező együttműködésre utal. Egyrészről várható valamilyen skin, egyes pletykák szerint egy Demogorgon.

Másrészről találtak hangfájlokat is, melyek neve szintén "WeirdObjects", így lehet kapcsolat a két nyom között.

A negyedik hangfájl a korábban már ismert portálok effektje, amelyek megtalálhatóak voltak Wailing Woods házaiban. Ezekkel a portálokkal hatékonyan közlekedhettünk az épületek között, könnyen elképzelhető, hogy visszatérnek majd valamilyen formában, talán a Stranger Things LTM-jében, hogyha lesz olyan.

Hogy a Stranger Things kollaboráció mikor érkezhet meg, azt pontosan még nem tudni, a harmadik évad azonban július 4-én érkezik, a logika elvét követve még ezelőtt kell megkapnunk az eseményt.

Ti követitek a sorozatot?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!