Különálló Item Shop skinként érkezik a nyári Drift outfit

Az elmúlt napok egyik legnagyobb kérdésére végre pontos választ adott az Epic egyik munkatársa.

A v9.30-as frissítés rengeteg érdekes skint hozott el a felhasználóknak, az adatbányászok annyi munkát kaptak hirtelen, hogy még ma is időről-időre elő tudnak rántani valami újdonságot. A közösséget azonban egy Drift skin tartotta lázban. Drift, aki az ötödik szezon BP-jének egyik megszerezhető kinézete volt, igencsak népszerű lett a közösség körében, ugyanis igen egyedi megjelenése, és persze számos választható formája van.

Az Epic Games a v9.30-as frissítéssel viszont elhelyezett a játék fájljaiban egy Drift skint, amelyre először mindenki azt hitte, hogy egy új style lesz, sőt még maga az Epic Games support is ezt mondta.

Végül tegnap késő este egy Epic Games dolgozó eloszlatta a tévhitek, a Summer Drift Item Shop skin lesz.

Card

Ez egyszerre király, és egyszerre szomorú, hiszen azok a játékosok, akik nem rendelkeznek az eredetivel, legalább megvehetik majd ezt, ugyanakkor szomorú hiszen egy nagyon jó akció lett volna az OG Drift tulajok számára. Mivel egy roppant népszerű karakterről van szó, így az Epic Games biztos, hogy ebből is szép kis bevételt fog szakítani.

Egyébként egy apró érdekesség ide, ez az első olyan alkalom a játék történetében, hogy egy Epic-es dolgozó megerősít egy leaket.

Ti örültök, hogy az Item Shopba jön a Summer Drift?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!