Új, trió formátumra épülő Fortnite versenyt jelentett be az Epic Games

Új, trió formátumra épülő Fortnite versenyt jelentett be az Epic Games

Fortnite - Két hét szünet után egy teljesen új eseménnyel tér majd vissza az Epic, és természetesen nyeremény is lesz rajta.

Tegnap az Epic Games kiadott egy rövid infópakkot a Fortnite World Cup 10. heti selejtezőjével kapcsolatban. Ebben elmondták a pontos időpontokatket, hogy mikor is kezdődik a show, illetve egy mondattal többet árulták el a Storm Flip kivételéről, a különleges item ugyanis újfent nem szerepel az Arena és World Cup várólisták tárgyai között. Az ok vizuális jellegű, ha egyszerre több Storm Flipet dobnak el, melyeknek a határvonala összeér, akkor elég nehéz megkülönböztetni, hogy hol is van a szabadság kapuja. Elvileg a v9.30-as frissítéssel ezen javítottak, hozzáadtak ugyanis egy színváltó effektet a Stormflipek metszésvonalához, de lehet, hogy ez nem volt elég.

Ami viszont ennél is érdekesebb, hogy az Epic Games -ahogyan az várható volt- elmegy egy hosszabb szabadságra. Június 24. és július 8. között az Epic iroda bezár, ez idő alatt a játék is csak Content Update-eket fog kapni. Aztán, ha mindenki visszatért a szabadságáról, ismét belecsapnak a lecsóba, július 13-án és 14-én egy Trios módra épülő trounamentet fognak megtartani. Korábban már volt szó arról, hogy érkezik a Trios és Squad formátum az Arena módokba, most már viszont egy kézzelfogható dátum is van.

Ám az időponton kívül egyelőre nem tudhatunk sokat a versenyről, csak azt hogy ez is pénzdíjazásos lesz.

Mint említettem, a v9.30 tartalmából már következtetni lehetett rá, hogy szabadságra mennek a fejlesztők, ugyanis három frissítésnyi skin, fegyver, hanganyag és egyéb dolog került be ezzel a játékba.

Azonban a világbajnokság selejtezői még nem zárultak le, ma este ugyanis érkezik az utolsó, 10. heti felvonás, szurkoljatok még egy utolsó kedvenceiteknek.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!