Két hónapja a rendőrök vitték el, most teljesen eltűnt a föld színéről Etika

Két hónapja a rendőrök vitték el, most teljesen eltűnt a föld színéről Etika

A NYPD a közösség segítségét kéri.

Április végén olvashattátok nálunk is, hogy egy relatív híres Nintendo Youtubert/Streamert Desmond 'Etika' Amofah-t a rendőrök vitték el New York-i lakásából, amikor a járókelőkkel ordibált, a streamjén pedig azzal fenyegetőzött, hogy öngyilkosságot követ el, miközben a Twitterre egyre furcsább és furcsább posztokat szült.

Már ennél a sztorinál tisztán látszódott, hogy komoly mentális problémákkal küzd Etika, az őrizetbevétel után viszont mégis villámgyorsan hazaengedték. Már azt hihettük, hogy végre lecsendesültek körülötte a dolog, de a tegnapi nap folyamán feltöltött egy videót, ami az ellenkezőjét bizonyította. A Youtube órák alatt letiltotta a feltöltött videót, de ez pont elég volt arra, hogy rengeteg rajongó mentse le és töltse fel újra az "I'm Sorry" címmel ellátott monológot, ahol leginkább mentális problémáiról beszélt és arról, hogy mennyire sajnálja a barátjait, akiket elnyomott magától. A múltban láthatott videók és eközött kilométeres különbségeket vehetünk észre.

A videó már önmagában igen felkavaró lenne rajongói számára, de csak ezután érkezett az igazi hideg zuhany: az NYPD Twitteren kérte az emberek segítségét, mivel Etika már több, mint 24 órája eltűnt.

A videó egyértelmű búcsúlevélnek tűnt, így sokan azért aggódnak, nehogy kárt tegyen magába. Főleg az eredeti videó leírása alapján, ahol azt mondta "Nem tudom mi vár rám a túloldalon, de készen állok arra, hogy rájöjjek". Cikkünk megjelenésekor Etika még mindig eltűntként van nyilvántartva New York államban.

Aktuális nyereményjátékaink:

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!