Az utolsó héten ismét megdőlt a legjobb magyar Duo helyezés - week 10 eredmények

Bodike. és Gringo meglepték a magyar szcénát, és még a hivatalos streamben is feltűntek.

A Fortnite életében egy fontos időszak most lezárult. Játékosok millió tíz héten keresztül küzdöttek azért, hogy elcsípjenek egy helyet a legnagyobbak között. Nagy örömünkre magyarokból is volt bőven induló, így fergeteges élményeket élhettünk át nekik köszönhetően, és bár New Yorkban végül nem lesz ott egy honfitársunk sem, a legjobb magyar duó helyezést még sikerült megdönteni. Íme a week 10 magyar eredményei.

Név Helyezés Pont Nyeremény
Bodike. & Gringo 75. hely 59 1600 dollár
sweet_- & raZguL (portugál) 140. hely 54 1000 dollár
Astro_heloTV & The-Punisher. 479. hely 41 700 dollár
thoughs. (német) & ZackeyMonkey 499. hely 40 700 dollár
BMGxKaku (lengyel) & KriszhAdvice 508. hely 40 400 dollár
Eragonist & Wickesy (angol) 524. hely 39 400 dollár
im daylie & koreeyy 639. hely 36 400 dollár
BanyexFN & xSnow btw 785. hely 33 400 dollár
Tinder L0gic & Zeat 1354. hely 15
Apszi ƒamølky-_- 1393. hely 13

Telefonos olvasóinknak itt van a táblázat képként is:

Bodike. és Gringo robbantottak egy elképesztő 59 pontos helyet, egy kis időre még a hivatalos streamen is feltűntek, Bodike. épp agyonlőtte a Fnatic egyik játékosát, Motort.

Ezzel a 75. hellyel pedig ők lettek az a páros, aki a legjobb magyar duó helyezést produkálta, eddig ugyanis Barnabaas. és Nova tartották azt a 98. hellyel, amit még a week 8 idején sikerült összegyűjteniük.

Mint mondtam, magyar játékos sajnos nem jutott ki a New York-i döntőbe, ám ettől függetlenül hihetetlen eredményeket tudtak elérni a srácok, a magyar kompetitív közösség egyértelműen Európa élvonalába tartozik.

Most pedig nézzük meg, a week 10 legnagyobb nyerteseit, a tizedik heti selejtezőből a következő játékosok jutottak ki a júliusi döntőre.

Mi ezúton is szeretnénk megköszönni azt a rengeteg üzenetet, információt, amit tőletek kaptunk, nagyon sokan írtátok meg az eredményeiteket, élményeiteket ezzel nagyban segítve a mi munkánkat is.

A jövő héten hozunk még Nektek egy-két összegző cikket a magyar eredményekről, elképesztő számú magyar játékos fordult meg a heti döntőkben. Gratulálunk minden résztvevőnek!

Ha te is bejutottál a week 10 döntőjébe, de nem szerepel a neved a cikkben, dobj egy üzenetet erre a címre egy leaderboard fotóval együtt.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!