Tippeljük meg az új Classic lapokat, amik hamarosan érkeznek a HS-be!

Tippeljük meg az új Classic lapokat, amik hamarosan érkeznek a HS-be!

Hamarosan érkeznek majd az új Classic lapok, de pontosak miket is tudnak majd ezek a kártyák?

Már csak néhány nap van hátra és újabb Classic kártyákkal gyarapodik a Standardban használható gyűjtemény. RegisKillbin segítségével megtippeltük, hogy miket is tudhatnak majd a Hall of Fame-be száműzött kártyákat helyettesítő minionok és spellek.

Összesen kilenc új lap neve szivárgott ki, amik közül kettő Legendary lesz, mivel a Ragnarost és Sylvanast valamivel pótolni kell. A többi hét a Doomguard, Divine Favor, Naturalize, Azure Drake, Coldlight Oracle, Captain's Parrot és a Molten Giant helyére érkezhet majd.

Barrens Stablehand

Hat manáért katasztrofálisak a statok, a laphúzás utáni idézés meg csak nagy költségű lényekkel működik igazán. Arénában okés lehet, amúgy meg felejtős. 

Siegebreaker

A Token paklik veszedelme lehetne a Siegbreaker, ha ebben a formában adják majd ki. Egy semleges takarítás mindig jól jön a HS-be, elég csak a Mossy Horror sikerére gondolni. Ez a lap a Mossynál rosszabb, de van benne potenciál.

Gift of the Wild

A Treant mechanika a Blizzard egyik kedvence, így nem lenne meglepő, ha tovább erősítenék ezt a vonalat. A Spirit of the Forest mellé jól illeszkedik ez a lap, olcsósága miatt még Miracle paklikban is elképzelhető.

SI:7 Infiltrator

A Taunt figyelmen kívül hagyása egy olyan mechanika, ami még nem került be a Hearthstone-ba és valószínű nem is fog soha. Hiába a különleges képesség, ebben a formában így is felejtős ez a kis két manás lény.

Waxmancer Adept

A Doomguardot pótolni lehetetlen lesz, mivel az a lap a játék egyik legjobb Charge-os lényeként búcsúzott a Standardtól. A Waxmancer segítheti a Control Warlockot, hogy újra életképes legyen, azonban önmagában nem ez a lap mentheti meg a változatot.

Brightwing

Hat manáért gyenge statok, de a képessége egész jónak tűnik. A sárkányszinergia miatt esetleg lehet majd vele próbálkozni, de nem túl sok olyan hős van, ami arra szeretne építeni, hogy a kör végén kettőt gyógyít a lényeire és az arcára. Ha tényleg Brightwing érkezik a HS-be, akkor valamilyen semleges gyógyításra biztosan számíthatunk, remélhetőleg nem a fenti formában.

High Inquisitor Whitemane

Egy újabb "support" lap, ami leszedésként és gyógyításként is működik egyszerre. Egy semleges leszedés mindig jól jön, főleg Arénában, bár a statok nagyon vékonynak tűnnek a nyolc manás költség mellé. A North Sea Kraken, vagy a Crowd Roaster mennyivel jobb már, mint ez a lap?

Radiance

A Secretek fontos részét képezik a Paladin gyűjteményének, így a defenzív Radiance is beleillik a mintába. Egy körbejátszható Shrink Rayről van szó, ami egész jó képességgel rendelkezik. A Divine Favor pótlására tökéletes lehet, hiába pletykálták, hogy a Radiance Priest lap lesz.

Plaguebringer

A pletykák szerint a Plaguebringer Rogue lapként érkezhet a játékba, de sokkal logikusabb, ha neutral lesz belőle. Ebben a formában egészen katasztrofális, de talán egy manával olcsóbban már lehet keresnivalója a játékban. A négy manáért nagy hátrányt okozó kártyák amúgy is elég népszerűek, elég csak a Hungry Dragonra, vagy a Soldier of Fortunre gondolni.

A fenti kártyák mind RegisKillbin fejéből pattantak ki, szóval nem kell mérget venni rá, hogy tényleg ezekkel találkozhatunk majd néhány héten belül. Ti milyen új Classic lapokra számítotok?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!