Négy deck, ami már kiütötte a júniusi Legend 1-et!

Négy deck, ami már kiütötte a júniusi Legend 1-et!

Négy deck, három hőstől. Ezekkel nem igazán lőhettek mellé, ha valami nagy dobásra vágytok.

Mindenkinek más ambíciói vannak a Hearthstone-ban, de egy jó deck elengedhetetlen ezeknek a céloknak az eléréséhez. Ezúttal összegyűjtöttünk négy olyan decket, amikkel már kiütötték a Legend 1-et a júniusi szezonban. Még egy érv a paklik mellett, hogy nem az első napokban sikerült ez a nem mindennapos tett, hanem a szezon közepén, amikor már jelentős számú ellenfél harcol ugyanezért a helyezéséért. Jöjjenek a paklik!

Zeeland's Pogo Rogue

Deck kód: AAECAaIHCLICzQPtBef6AqCAA6+RA72ZA5+3Awu0AcQBnALtAr0EmwWGCabwAtf6AuD6Ao+XAwA=

Hiába Tier 4 a meta jelentésekben a Pogo Rogue, Legenden belül rengeteg a Warrior, amire kiváló counterpakli az ugráló nyulakra épülő deck. A Tak Nozwhisker kikerült Zeeland verziójávól, de a helyére érkezett SN1P-SN4P, ami a Mechekkel együtt, vagy akár önmagában is kijátszható. Nem egyszerű jól játszani a paklit, mivel nagyon sok döntési lehetőség közül kell kiválasztani a legjobbakat, mivel egy rossz mozdulat és azonnal vereség a vége a mérkőzésnek. 

Geometer's Galaxy Cyclone Mage

Deck kód: AAECAf0ECJYFuAie8ALu9gLG+AKggAPSiQOWmgML0wGrBMsE5gThB7wIyIcDg5YDn5sD4psD/50DAA==

A Cyclone Mage variációk egyre jobban szivárognak be a metába, sőt jó kezekben akár a Legend 1-et is el lehet érni ezzel a deckkel. Hulkeinstein, az MNEB bajnoka korábban már kifejtette, hogy egy nehéz pakliról van szó, amiben minden döntésnek szerepe van, ezért nem lehet a szerencsére fogni a vereségeket és a győzelmeket sem. Ameddig a Conjurer's Calling a játék része lesz, addig várhatóan számítani kell mindig olyan Mage változatokra, amik Giantekkel játszanak majd. Őrületesen erős a Twinspell és az óriások kombója, főleg ha Khadgar is becsatlakozik a buliba.

Felzak's Midrange Hunter

Deck kód: AAECAR8EuwWXCJuFA6KKAw2oArUD3gTFCNsJgQr27ALJ+AKghQOkiAOwiwP5lgOenQMA

Felzak neve ismerős lehet a Hearthstone e-sport iránt érdeklődők számára, ugyanis PenhaDani 2017-es őszi-téli SEC menetelése során Felzak neve is ott szerepelt a legjobbak között. A bolgár játékos nem bízta a véletlenre és először a pályafutása során sikerült behúznia a Legend 1-et a Midrange Hunter segítségével. A Marked Shotokra nem volt szüksége, helyette inkább a Baited Arrowt használta, ami bevált neki. Nagyon olcsó és erős pakli a fenti változat, ajánlott mindenkinek, aki szeretne egy gyors deckkel menetelni a ladderen.

Ledzeppelin's Tempo Rogue

Deck kód: AAECAaIHBrIC7QLNA68E5/oC1YwDDLQBywPhBMYF1AXuBogH3QiGCe/xAo+XA4mbAwA=

Hiába a Hooktusk Rogue nagyszerű szereplése, Ledzeppelin maradt a klasszikus Tempo Rogue-nál, ami jelentős nerfeket kapott nem is olyan rég. A Raiding Party, a Preparation és az Evil Miscreant sem abban a formában van már jelen, mint amit a fejlesztők előzetesen megálmodtak nekik. Ennek ellenére csak a Warriorokat kell elkerülni és nyugodtan lehet ladderezni a régi-új Tempo Rogue-gal. A két Faerie Dragon miatt sokkal gyorsabb a deck, mint a Togwaggle / Nomi változat, pont ezért lehet jó társ Legenden kívül is. Gyors, erős és nem sokban különbözik a hetekkel ezelőtti Tier 1 típusoktól.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!