Cloakzy otthagyja a FaZe Clant

Cloakzy otthagyja a FaZe Clant

A hírt a FaZe Clan hivatalos Twitter oldalán jelentették be, valamivel később pedig Cloakzy is reagált rá.

A Fortnite világbajnokság a pénteki, 10. heti döntőjével lezárult. Természetesen nem az egész esemény, hiszen a 30 millió dolláros döntő még hátra van, a nyílt kvalifikációk azonban befejeződtek. Rengeteg nagy nevű játékosnak nem sikerült bejutnia sem Solo, sem Duo formátumban, például Cloakzy-nak sem.

Tegnap este a FaZe Clan a hivatalos Twitter oldalán osztott meg egy bejegyzést, miszerint Cloakzy-val elválnak útjaik, ám nyitottak egy esetleges cserére más csapatokkal.

Valamivel később Cloakzy a streamjén erősítette meg a hírt, bár hozzátette, hogy nem érti milyen cserelehetőségről beszélnek, mert ő nem akar csere eszköze lenni. Azt is elárulta, hogy ennek az egésznek semmi köze ahhoz, hogy Tfue perel, ő is már legalább fél éve próbál meg eljönni a FaZe-től, de ez nem egyszerű, mert ugyanolyan szerződése van neki is, mint Tfue-nak volt. Most viszont, hogy nem tudott bejutni a világbajnokság döntőjére abban bízik, hogy könnyebben elengedik őt.

Tfue és Cloakzy távozásával a FaZe Clan Fortnite csapatának összetétele alaposan megváltozik, már csak azért is, mert jelenleg Cloak a kapitány, így a szerződésbontás után valaki másnak kell majd betöltenie ezt a szerepet.

Tfue egyébként Soloban ott lesz a New York-i döntőn, Duo módban viszont nem sikerült összehozniuk Cloakzy-val a megfelelő helyezést.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!