Felbomlik a Teles ikrek duója? - Újabb csere érkezhet az MIBR csapatához

Felbomlik a Teles ikrek duója? - Újabb csere érkezhet az MIBR csapatához

Nem jönnek az eredmény, azonnal cserél is a brazil csapat.

Sehogy sem akar működni az MIBR jelenlegi csapata, ezt kár tagadni. Bár az év elején bejutottak a legjobb 4 közé az IEM Katowice Major során, azóta szinte minden versenyen alulmaradnak a többiekkel szemben. Egy IEM Sydney-i 3-4. helyen kívül nem sok mindent tudnak felmutatni, pedig nagy reménységekkel vágtak neki az útnak.

Hiszen felps leigazolásával az a csapat állt össze újra, ami 2016-2017 között több nagy versenyt is meg tudott nyerni. FalleN több interjújában is azt mondta, hogy egyértelműen azok a régi eredmények a célok most is, sőt, pontosan azzal a játékstílussal akarják mindezt elérni, mint anno. Elmondásuk szerint, ők mindig is érzésből játszottak, egyszerűen bíztak a "flow-ban", sosem volt a kedvencük az Astralis szintű, sokak szerint már-már gépies felkészülés és pontosság. Ez viszont jelenleg, a mai mezőnyben és a mai metában egyáltalán nem működik. Ahogy az ECs 7, úgy az EPL 9 döntőjét is 7-8. helyen zárták, ami úgy tűnik koránt sem megfelelő eredmény a csapat számára.
Brazil források szerint ugyanis érkezhet egy csere a csapathoz, ráadásul meglehetősen hamar. Nem elég, hogy pár nap és máris itt az ESL One: Köln, picivel több, mint 24 órája van a csapatoknak leadni felállásukat az őszi StarLadder Majorre, szóval, ha valaki cserélni akar, annak sietnie kell. A hírek pedig Lucas "LUCAS1" Teles érkezéséről szólnak, aki már egy ideje nagy erőkkel gyakorol is az MIBR csapatával, illetve Frankfurtba is elutazik egy személyes találkozóra.
A PGL Majorön még döntőt játszó, majd a 100 Thieves csapattal alaposan befürdő játékos, jelenleg a Luminosity csapatát erősíti, ikertestvére, HEN1 oldalán. Ha valóban érkezik a csere, az egyben azt is jelenti, hogy most először fognak külön csapatban játszani a Teles ikrek. Mit gondoltok, valóban ennyire egyszerű lenne a megoldás az MIBR számára, vagy egy játékoscsere nem fogja visszahozni a brazilok régi dicsőségét?

Aktuális nyereményjátékaink:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!