Aggodalomra semmi ok, nem oszlik a FAME!

Aggodalomra semmi ok, nem oszlik a FAME!

Napról napra kevesebben vannak az európai szerver legerősebb klánjában, de szó sincs arról, hogy feloszlana a FAME.

Napok óta az a kérdés foglalkoztatja a közösséget, hogy mi történik az európai szerver legerősebb klánjával, hiszen a FAME-ből napok óta egyre többen és többen lépnek ki. A korábban szinte kivétel nélkül 100 játékost számláló klán cikkünk írásának pillanatában már csak 45 főt tesz ki, és többek között olyan nagy nevek léptek ki idáig, mint Failware, KamilEater vagy épp call_me_Piotr.

A kilépéshullámnak csupán az az oka, hogy a FAME eljutott egy olyan pontra, amikor már majdnem mindegyikük megszerezte a tier X-es nyereménytankokat, és mivel nem adott ki újat a Wargaming, ezért egész egyszerűen nincs miért indulniuk a júliusi Fire Trail CW kampányon. Persze van néhány olyan játékosuk, akiknek még hiányzik valamelyik egység a garázsból, így ők a kampány idejére átléphetnek más klánokba.

Dakillzor továbbra is tabu

Az a szóbeszéd járja, hogy Dakillzor az MVPS kötelékében vág neki a kampánynak, így természetesen a FAME tagok számára a THR0W tagokkal felerősített lengyel klán tiltottnak számít.

A FAME tehát köszöni, jól van, és talán az év végi CW kampányon ismét teljes erejében láthatjuk őket, -feltéve, ha a Wargaming veszi a fáradtságot, és kiad egy új tier X-es jutalom harckocsit.

A legtöbb FAME játékos a TRVST felé kacsingat, így többek között a két magyar profi, Kajzoo és Gosztonyi is más klánokban tűnnek majd fel.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.