Fire Trail CW kampány - A WG nyélből utasította el az igazságosabb tankszerzés javaslatát

Fire Trail CW kampány - A WG nyélből utasította el az igazságosabb tankszerzés javaslatát

A Wargamingtől már megszokhattuk, hogy nem mindig cselekszik logikusan, de ez a lépésük mégis érthetetlen.

A nyári CW kampány július 4-én kezdődik. A Fire Trail névre hallgató kihívással négy egyedi tier X-es tank szerezhető, így a résztvevők a Chieftain, az Object 907, az M60 Patton és a 121B közül választhatnak, -feltéve, ha a top 8.000 játékos között végeznek. Az előző kampányok alatt a legtöbben már mindegyik felsorolt tankot megszerezték, és például ugyanebből az okból kifolyólag a FAME sem indul ezen a kampányon.

A rendszerrel viszont van egy kis bökkenő, amire a hivatalos World of Tanks fórumon Hear_Me hívta fel a Wargaming figyelmét. A probléma az, hogy a top 8.000 játékos közé olyanok is bejuthatnak, akiknek már minden tankjuk megvan, és ezzel elveszik a tankszerzés lehetőségét azoktól, akiknek hiányzik valamelyik darab a kollekciójukból.

A Wargaming erre csupán annyit válaszolt, hogyha nem tudtál bejutni a top 8.000 játékos közé, akkor egyszerűen nem voltál elég jó. Keyhand, a FAME játékosa egy következő hozzászólásban részletesen is kifejtette, hogy ha nem tudtál bejutni a legjobbak közé, akkor vagy te voltál rossz, vagy a csapatod, -vagy pedig mindkét állítás igaz.

A javaslatot természetesen elutasították, majd miután Hear_Me kissé modortalan stílusban a fejükhöz vágta, hogy vakok, ha nem értik meg a problémát, egyszerűen moderálták a hozzászólását, majd változtatások nélkül kiadták a részletes szabályzatot.

Nem rosszabb a 8.001-edik helyezett a 8.000-ediknél

A Wargamingnek azt kellene belátnia, hogy bár igaz, hogy nem adhatnak mindenkinek jutalom harckocsit, de teljesen felesleges megfosztani a 8.001-edik játékost a nyereménytankjától úgy, hogy helyette olyan jutott be a legjobb 8.000 közé, aki nem tud tankot választani.

Ha egyetértetek Hear_Me javaslatával, akkor a hivatalos fórum bejegyzésben adhattok hangot véleményeteknek, és talán ha elég sokan felszólalunk az igazságtalanság ellen, akkor a Wargaming is belátja, hogy változtatniuk kell a jelenlegi rendszeren.

Természetesen felmerül az a kérdés is, hogy miért indul valaki ezen a CW kampányon, ha már minden tankja megvan, de akkor sem mutogathatunk azokra, akik a klánjuk miatt mégis bevállalják a játékot, hiszen ők nem tehetnek arról, hogy rossz a rendszer.

Aktuális nyereményjátékaink:

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



Partnereink ajánlata

Gamestar

  • perretz 4 éve
    Ezzel azt éri el a WG, hogy megnő azok száma, akik úgy szereznek tankot (pénzért persze), hogy egy gyengébb játékos acc-jával egy jó játékos (akinek megvan mind a 4 tank) játsza végig a kampányt.
    0 1 Válasz
  • Kalamona90 4 éve
    Megvilágosodtam!! Ezt a céget magyar politikusok vezetik . "A probléma az, hogy a top 8.000 játékos közé olyanok is bejuthatnak, akiknek már minden tankjuk megvan, és ezzel elveszik a tankszerzés lehetőségét azoktól, akiknek hiányzik valamelyik darab a kollekciójukból." Erre válaszolják: "hogyha nem tudtál bejutni a top 8.000 játékos közé, akkor egyszerűen nem voltál elég jó" Válaszolhatták volna ez helyet azt is hogy "boldog karácsonyt" vagy "mi dolgozunk". Ezzel is simán meglehetett volna kerülni a válaszadást.
    0 0 Válasz
    • norman81 4 éve Kalamona90
      Tipikus Ex szovjet duma ( a duma szó ráadásul szovjet / orosz eredetű, a parlament alsóháza, de nem ez a lényeg) Simán megoldhatnák azt, hogy ugyan a vérgamer akinek megvan minden megnyerhető gépezet,akkor az mivel eleve nem választhat semmit, akkor ajánlja fel a 8001.2.3.4.5. játékosnak, kvázi az elért helyezéstől függetlenül legyen kioszthatóak a járművek. Persze nyílván nem a 34526. nak. Ha van 1000 über alles,akkor a 9000.játékosig adják szépen oda. Nem? Ha, MEG IGEN,AKKOR EZZEL LENNE A GOND, NEM JÓ EZ SEHOGY SEM...
      0 0 Válasz
  • Sics68 4 éve
    Erőből, ***séget. így kell elveszíteni játékosokat. ( Nem a fórumon hozzászólókat fogják elveszíteni ... hanem azokat, akik tankot szeretnének szerezni és nem fognak tankszerző helyen végezni... mert néhán hellyel lemaradnak. Ez kb 500, max ezer jó játékost fog érinteni. ) ...No ők lesznek azok, akiknek sanszos hogy ez lesz az utolsó kampánya ...
    0 0 Válasz
  • Nemerdekes 4 éve
    Abszolut úgy érzem, hogy kivagyok zárva a lehetőségből, hogy prémium tankot szerezzek a játékkal. Ha nem tudok olyan klánhoz csatlakozni, akiknek lehetősége van a top 8k-ba kerülnie. Oka lehet, például, nincs prémium X tier tankom. Egy szint után minden klán aki eredményt akar ilyen tankot megkövetel. Az végképpen bánt és amiről itt tényleg szó van. Akinek megvan a Top-top tier tankjai. Az a 8090 vagy a 8893-tól el veszi a prémium X tankot. Így fentartva a hegemóniát és a versenyek győzteseinek a belterjességét. Lassan ott tartok, hogy három év játé után rá kell jöjjek, hogy túl későn keztem el ezt a játékot, mert nem lessz lehetőségem tank hiányában felvenni a harcot. Később még úgy se. Ez lesz a utúlsó próbálkozásom a prémium X tank megszerzésére. A front line-t meggyúlültem a monotonítása miatt. A random már nem hoz lázba, a klánok gondolkodásáról pedig már tettem említést. Szerintem lassacskán már csak alkalomszerű játékos leszek.
    0 0 Válasz
    • RidgeValentine 4 éve Nemerdekes
      Ez igy tevedes. Aki két honapja kezdte a jatekot, az is tud ervenyesulni, ha eleg jol raerzett a jatekra. A baj azzal van, hogy sok jatekos 6 ev jatek utan se tudott elegge raerezni. Regen a Tier 10-es jutalom tankert 30 napos CW kampanyokat kellett vegigcsinalni, es az eleg hosszu es eleg kemeny menet volt, a Tier 10 CW reward tankok erteke igy most eppen elkotyavetyelodik azzal, hogy 10 nap alatt is meg lehet szerezni majd... Mi kell ahhoz, hogy tankszerzesre alkalmas klanba kerulj? Oszinten szolva, eleg keves, egyeni szinten. Ha minden csataban meglovod a Tier8-Tier10-es tankod HP-ját, es ezzel az atlag sebzesed (meg a szemelyes ertekeles) latvanyosan javulna... akkor a csatak soran a klantarsaid is, meg az FC-k is tudnak, hogy ez az ember megbizhatoan teljesit, ra lehet bizni sokmindent, es nem fogja rontani a gyozelmi eselyeket se magának, se a klánnak. Nem beszelunk nagy szamokrol... csak cirka 1500-2000 sebzesrol minimum, de azt minden egyes meccsben. Mi az a 4-5 sikeres, sebzo loves egy csataban... ezt nehez elerned? Akkor felejtsd el a jutalom tankot, mert erdemtelen vagy ra. Nezzetek meg, egy nap, egy este mennyi jatekos van fent jatekban? 90-120 ezer korul, a ket szerveren egyuttesen...? Ezek kozott van az a 8000+ jatekos, aki kepes a minimumok teljesitesere. Amig te, ti, akarki nem kepes ra, csak nyivakolni tud, hogy a szabalyok ilyen szarok meg olyan szarok, addig az egesz egyenlet abszolut vege, a szumma szummarum annyi, hogy ti cancer player-ek vagytok, semmi tobb. A random csatakban ti vagytok azok, akikbol kreditet farmol a tobbi player. Ha ez nem tetszik, akkor fejlodjetek, vagy hagyjatok abba a jatekot.
      0 1 Válasz
  • Kjunik 4 éve
    Ne tegyünk már úgy, mintha olyan nehéz lenne az a nyereménytank. Valószínűleg pocsékul játszol, ha nem tudod megszerezni. Keyhand+1
    2 2 Válasz
  • veteo 4 éve
    Mindenki nyafog, hogy mennyire OP a reward tank... Lehet, hogy annak látszik, mert nem találkozol noob játékossal, aki 907-et vezet. De ha megnézed a statját annak akinek van, akkor láthatod, hogy nincs jelentős különbség a 140-es, éa a 907-es statok közt. Pl a cikk szerzőjénél sem látsz szignifikáns eltérést a teljesítményben a két tank esetében, és pl Dakillzort, de valószínű bárkiét. Elég könnyű arra fogni, hogy persze, mert neki már megvan, de igazság szerint nem akkora a különbség a tankok közt...nyugodtan lehet eredménnyel játszani a normál t10-esekkel is. (ellentétben a t8-as prémtankoknál...)
    0 0 Válasz
    • Gyusza91 4 éve veteo
      140 és 907 között azért elég nagy különbség van... Super Conq és T95/FV4201 között is eléggé kijön a különbség
      0 0 Válasz
      • P1QUE 4 éve Gyusza91
        erre a különbségre leginkább a gyengébbeknek lenne szüksége,de azok csak leshetik sh-n ezeket a tankokat :)
        0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.