Letámadás FIFA-ban, anyósülés trükk PUBG-ben, és egy gyilkos rés Mirage-on! -Heti adag

Letámadás FIFA-ban, anyósülés trükk PUBG-ben, és egy gyilkos rés Mirage-on! -Heti adag

De ez még csak a jéghegy csúcsa, egyre sokrétűbb és minden információra kiterjedő anyagok készülnek az Akadémia műhelyében. A CS:GO, LoL, Fortnite, PUBG és FIFA fanoknak érdemes követniük ezt a csatornát. 

A Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia a helyi oktatás mellett immáron az interneten keresztül is igyekszik okítani a tanulni vágyókat. Egyrészt az is megvalósulhat, hogy streamen keresztül részt vehessünk majd az óráikon, másrészt addig is igyekeznek rövid, egy perces videókban olyan tippeket és trükköket mutatni, melyeket nem biztos, hogy mindenki ismerhet. Legyen szó kezdő vagy haladó játékosról, sohasem lehet eleget tanulni szeretett játékainkról.

A labdavesztés veszélyes a futballban, így a FIFA-ban is, ezért fontos, hogy a felállásunk alkalmas legyen arra, hogy minél hamarabb vissza tudjuk szerezni a labdát. Csete edző úr mutatja be, hogy mi a teendő ilyenkor és milyen felállás erre a legjobb. CS:GO-ban minden pályát érdemes megtanulni kívülről-belülről. És hogy miért? Mert a flashelés Overpasson A-hosszúnál aranyat érhet, mint ahogyan egy rés is óriási szolgálatot tehet Mirage-on. Kodiak elmagyarázza mit kell róluk tudni.

A való életben sose próbáljátok ki, azonban a PUBG-ben még az anyós ülésről is egyenesben lehet tartani az autót apró trükkökkel. LoL-ban Malacko mester a spellekről mesél, méghozzá, hogy miként használjuk gap closerként bizonyos championöknél, és elsőkézből nézhetjük meg mire képes a reworkölt Mordekaiser. Fortniteban nem csak a karrierünket, de komplett épületeket is felépíthetünk. Ehhez viszont sok gyakorlás szükséges, a belefektetett energia azonban megéri, mert nagy rutinnal nagy előnyre tehetünk szert.

Minden további érdekesség a Honvéd edzőinek videóiból kiderül:

Legion Lecke #121

Legion Lecke #122

Legion Lecke #123

Legion Lecke #124

Legion Lecke #125

Legion Lecke #126

Legion Lecke #127

Aktuális nyereményjátékaink:

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!