CR7 egyik alap kártyája 90 ezer coinért talált gazdára!

CR7 egyik alap kártyája 90 ezer coinért talált gazdára!

Ha ez a transzfer igaz, akkor valaki az évtized üzletét kötötte, más esetben ez egy jól koreografált átverés.

Létezik ilyen?

A FIFA19 FUT játékosok számára az egyik legfontosabb tevékenység az úgy nevezett "piacolás", vagyis a Transfer Market használata. A legtöbben elég sok időt töltenek itt, hiszen a csapat átalakítása érdekében néha el kell adni játékosokat. Előfordul az is, hogy valakit meg is akarnak szerezni, ezért hosszú kutatómunka veszi kezdetét, mígnem sikerül a legjobb áron kiszúrni a vágyott futballistát. Sok esetben egy jó ajánlattal le lehet snipeolni a jobbnál jobb lapokat, és beépíthetjük a csapatunkba vagy drágábban eladva profitot termelhetünk magunknak. Ez persze egy leegyszerűsített formája a piac használatának.

Korábban is számoltunk be már róla, hogy valaki elnézte vagy elírta az összeget és bizony nagyot bukott. Legutóbb a brazil Ronaldo kapcsán meséltünk róla, hogy egy nullával kevesebb került rá az árcédulára és bizony vaskos összegtől esett el a tulajdonos, a kártya új gazdája viszont nagy boldogságnak örvendhetett. A mostani cikkünkben egy Cristiano Ronaldo lap kerül a reflektorfényben, ugyanis az egyik játékos feltöltött egy képet az internetre, miszerint barátja 90 ezer coinért szerezte meg a portugált.

A kép valódinak tűnik, de egy tény mellett nem szabad elmennünk, vizsgáljuk meg ugyanis a labdarúgó minimális árát. Ugyan a Futhead oldalán erre nem találunk adatot, viszont a Futwiznél megjelölték ezt az összeget: Xboxon és PS4-en is 219 ezer coin. CR7-et jelenleg átlagosan PS4-en nagyjából 1.100, míg Xbox One-on 940 ezerért lehet megvásárolni.

Adódik a kérdés, vajon tényleg megvásárolhatta 90-ért az úriember vagy ez valamiféle átverés? Mindenesetre, ha igaz, akkor valaki a nagyvilágban biztosan nem bújhat ki örömében a bőréből, mert egy elég jó lapot bukott potom pénzért.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!