Ilyen volt a Michelin Bringafesztivál 2019!

Ilyen volt a Michelin Bringafesztivál 2019!

Idén kilencedik alkalommal került megrendezésre Nyíregyházán a Michelin Bringafesztivál, ahol mi is kint jártunk.

A Michelin szervezésében a kicsik és nagyok egyaránt kerékpározhattak a városban már kilencedik alkalommal. Június elsején megtelt a város, az érdeklődőket pedig tárt karokkal várták a szervezők a Kossuth téren.

Digitális kihívások, Vidám Kerekezés, kiváló hangulatú bemutatók és kiállítók hada várta az érdeklődőket, köztük pedig mi is kint jártunk a neves rendezvényen. Voltak közlekedésbiztonsági programok, mint a goldsprint, vicces szemüvegek, biztonsági öv szimulátor, különleges járművek és e-bike-ok, a digitális kihívások rajongói találhattak maguknak VR Racert és Batakot egyaránt! Visszatérő programelemként pedig Star Wars Force Trainer tárgyak, Ubtech robotok és óriás carrera pálya is volt a helyszínen. 

Mi pedig Fortnite fotófallal, játékkal, tánccal és NBA 2k19-el, illetve kosárlabdázási lehetőséggel vártuk a kicsiket és nagyokat egyaránt, ahol több száz embert sikerült megmozgatni a nap folyamán. Az esemény és a teljes rendezvény műsorvezetője pedig nem más volt idén is, mint Tilla!213A helyszínen és az online regisztrálók egyaránt értékes jutalmakban részesülhettek, a nyertesek listája ide kattintva elérhető.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!