Ha a Drum Gun nem lett volna elég, hivatalosan is érkezik a Drum Shotgun

Ha a Drum Gun nem lett volna elég, hivatalosan is érkezik a Drum Shotgun

A korábban már több ízben leakelt fegyver a következő content update újdonsága lesz.

Bő két héttel ezelőtt, amikor az Epic Games elment szabadságra, végtelen mennyiségű contentet helyeztek el a Fortnite mélyén, melyeknek egy jelentős részét az adatbányászok 24 órán belül elő is húzták. Ezek között szerepelt három új fegyver, amikről elég egyértelműen lerítt, hogy a következő hetek különlegességei lesznek.

Az Epic és Legendary szintű Revolver már megérkezett, a Drum Shotgun pedig most már hivatalosan is úton van, az Epic Games picivel három óra után helyezte el a hírt a játék in-game News felületén.

Túl sokat egyelőre nem tudni az új jövevényről, az előzetes leakek szerint a tárkapacitása 12 lesz, és 4,3-4,7 másodperc közötti újratöltési időre lesz szüksége, illetve a Common (szürke), Uncommon (zöld) és Rare (kék) szintű ritkaságával egy gyakran látott shotinak minősülhet majd. Mivel a fegyver dobtáras, így könnyen lehet, hogy gyorstüzelő is lesz egyben, bár nehéz elképzelni, hogy a Combat Shotgunnál is gyorsabb legyen.


A kérdéseinkre választ kapunk majd, amint megérkezik a frissítés, ennek időpontja valószínűleg a holnapi, keddi nap, de legkésőbb is szerdán már megkapjuk a stukkert. Múlt héten a v9.30 Content Update #1 kedden jött, így a holnapi érkezésre talán nagyobb esély van.

Mit szóltok a fegyverhez, szükség van rá szerintetek?

Illetve még egy apróság, a mai unvaultolt fegyver a Compact SMG!

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!