Ez talán jobb lenne az Airstrike helyett - EMP gránát koncepció

Ez talán jobb lenne az Airstrike helyett - EMP gránát koncepció

Egy játékos olyan gránát ötletével állt elő, ami egy új mechanikát adhatna a Fortnite-nak.

Az Epic Games hétről hétre igyekszik meglepni a játékosait különféle új tárgyakkal, a tegnapi napon például a Drum Shotgun került be a játékba, ami akkor lesz igazán effektív, ha olyan 5-6 töltényt bele tudunk darálni valakibe.

Mivel az Epic elment szabadságra, ám előtte mindent betettek a játék fájljaiba, így már tudni azt, hogy milyen újdonságot kapunk majd a v9.30 Content Update #3-ban. Több mint valószínű, hogy az Airstrike item, vagy Airstrike gránát jön, ami már a tizedik heti küldetések listáján is szerepel. Valószínűleg itt is ugyanúgy fog működni, mint más játékokban, ahová elhajítjuk a jelzőgránátot, a légitámadás oda fog becsapódni. A tárgyról még többet tudhattok meg az alábbi cikkünkben.

Érdekes tárgy az Airstrike, de sokszor láttuk már, annyira nem fantáziadús, egy játékos azonban előállt egy olyan koncepcióval, amely a Boogie Bombhoz hasonlóan bénító hatású lenne, csak épp más téren.

LiLYerk ötlete az EMP gránát, amely egy elektromágneses hullámot bocsátana ki magából, a benne tartózkodók HUD-ját pedig kikapcsolná. (Képnek a XCOM 2 EMP gránátját csatolta.)

Elsőre nem hangzik valami erős dolognak, de aki játszott a BareBones LTM-mel, az tudhatja, hogy borzalmasan meg tudja zavarni a játékost, ha hirtelen számos olyan felületét elveszti, amely amúgy a mindennapi játék szerves része. Eltűnne a térkép, a tárban lévő lőszer, sőt igazából még meg lehetne spékelni azzal, hogy az életerő sávja is eltűnik a delikvensnek.

Több hozzászóló is fantáziadúsnak tartotta az ötletet, volt aki még egy kicsit ki is egészítette például azzal, hogy akár az építést is blokkolhatná egy rövid időre az eszköz. Természetesen ez utóbbi már talán túl erőssé tenné a gránátot, de ha például Legendary ritkaságot kap, akkor akár még bele is férhet.

Az ötlet egyáltalán nem rossz, csak a kivitelezés részleteit kell átgondolni picit.

Mi a véleményetek az EMP gránát ötletéről? Szerintetek is érdekesebb lenne, mint az Airstrike?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!