Gólt érő cselek, újabb füstölés két CS:GO mapon, és Syles kombója a nerf után is hasznos!

Gólt érő cselek, újabb füstölés két CS:GO mapon, és Syles kombója a nerf után is hasznos!

De ez még csak a jéghegy csúcsa, egyre sokrétűbb és minden információra kiterjedő anyagok készülnek az Akadémia műhelyében. A CS:GO, LoL, Fortnite, PUBG és FIFA fanoknak érdemes követniük ezt a csatornát. 

A Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia a helyi oktatás mellett immáron az interneten keresztül is igyekszik okítani a tanulni vágyókat. Egyrészt az is megvalósulhat, hogy streamen keresztül részt vehessünk majd az óráikon, másrészt addig is igyekeznek rövid, egy perces videókban olyan tippeket és trükköket mutatni, melyeket nem biztos, hogy mindenki ismerhet. Legyen szó kezdő vagy haladó játékosról, sohasem lehet eleget tanulni szeretett játékainkról.

A futballt gólra játszák és ez nincs másként a virtuális labdarúgásban sem. A FIFA-ban sokféleképpen szerezhetünk találatot, egy dolgot viszont fontos szem előtt tartani. Csellel úgy becsaphatjuk az ellenfél védőjét és kapusát, hogy szinte biztos a gól, de nem szabad ezt sem túlzásba vinni. Kaptunk néhány trükkök a támadások befejezésére Csete edző úrtól. CS:GO-ban a lerakok védése és támadása, főleg füsttel nagyon fontos. Kodiaktól megtanulhattok most újabb néhány pontot, ahol megzavarhatjátok az ellenfeleiteket Infernon és Mirageon. Sylas kombóját talán nem mindenki ismeri, és bár nerfelték a karaktert még mindig halálos tud lenni a megfelelő manőverezéssel.

Fortniteban az ember azt gondolná a fegyverváltásnak nincs olyan nagy jelentősége, azonban, ha a mesterévé válunk abszolút előnybe kerülhetünk. PUBG-ben a Field of View a fő téma, vagyis a látószög. Vajon az a jó, ha minél többet látunk a tájból, esetleg jobb, ha kisebb értéket állítunk be? Omgezjonesy elmagyarázza mire érdemes figyelni.

Minden további érdekesség a Honvéd edzőinek videóiból kiderül:

Legion Lecke #128

Legion Lecke #129

Legion Lecke #130

Legion Lecke #131

Legion Lecke #132

Legion Lecke #133

Legion Lecke #134

Aktuális nyereményjátékaink:

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!