Dupladroppal és kétszeres painted eséllyel érkezik a Rocket League 4. születésnapja

Dupladroppal és kétszeres painted eséllyel érkezik a Rocket League 4. születésnapja

A Psyonix a nyári eseményt megfűszerezi - a hétvégén ugyanis kétszer annyi itemet kapunk mérkőzések végén, a ládákból nyitottak pedig nagyobb eséllyel lesznek festettek.

A Rocket League immáron 4 éves! Ennek egyik eseménye a jelenlegi, amelyek során kazettákat gyűjthetsz a mérkőzéseid során, most hétvégére ez viszont kiegészül: július 4.-től dupladrop és kétszeres esélyű festett item hétvége kezdődik.

Ezalatt az időszak alatt minden uncommon, vagy nagyobb, nem ládás, mérkőzés után kapott item, illetve ládák kétszer olyan sűrűn fognak a raktáradban landolni. Ezenkívül, ha egy ládát kinyitsz, akkor kétszer akkora eséllyel lesz festett a nyitott elem, szóval ha erre vártál, érdemes egy esélyt adni neki. Ez az esély vonatkozik arra, ha öt itemet trade-upolsz. Ne feledd, ez utóbbi viszont csak a ládákra és a trade-upra vonatkozik, az Aranytojásra nem.

Az esemény pontos időtartama:

  • Kezdési időpont: 2019. július 4. (csütörtök) 23:00
  • Vége: 2019. július 8. (hétfő) 19:00

Ne felejtsétek: a nyári esemény második fázisa elkezdődött, így vadonatúj elemekre válthatjátok be kazettáitokat, valamint a Spike Rush névre hallgató játékmód is elérhetővé vált. Jó szórakozást a hétvégén!

Kövess Minket!