A feltámadás papja egy kicsit másképp - Resurrect Value Control Priest bemutató

A feltámadás papja egy kicsit másképp - Resurrect Value Control Priest bemutató

A jól ismert Resurrect Priest pakli egy kis Deathrattle csavarral megspékelve.

A Priest a jelenlegi standard metában egy meglehetősen gyenge, ám változatos paklikat felvonultató osztálynak számít. A soron következő deck sem a Legend következő mindent elsöprő koncepciója szeretne lenni, hanem csupán egy izgalmas alternatíva, amire ellenfeleink többsége egyelőre biztosan nem számít.

Resurrect Value Control Priest

Kód: AAECAa0GBKCAA42CA9aZA5ObAw3JBqUJ0wrWCtcK8gzc9QK09gKG+wKXhwOClAOYmwOZmwMA

A deck úgy lett összeállítva, hogy a jelenlegi legjobb paklik ellen szinte mindre legyen viszontválasza. Ez a Control Priest az ötödik körig többnyire túlél, amire ott a Shadow Word: Pain és Shadow Word: Death -illetve ha egyik sem működik, akkor a Forbidden Words-, továbbá a Mech Hunterek és Mech Paladinok ellen a Silence spelleket vethetjük be vele.

A Warrior arzenáljából a Dyn-o-matic az összeállítás mechjei ellen hatástalannak bizonyul, a Token Druidokat pedig a negyedik körös Mass Dispel és az ötödik körös Holy Nova fékezheti meg. Ha eljutottunk legalább a hatodik körig, akkor a Coffin Crasherrel kicsalhatjuk a pástra a Mechanical Whelpet, és ha még tovább életben maradunk, akkor a Zerek's Cloning Gallery kijátszásával tehetünk szert jelentős előnyre.

A Resurrect vonal mechanikái itt is működnek

Az Archmage Vargoth különösebb érték nélkül is hasznos lehet, hiszen ha a Mass Resurrect feltámasztja, akkor a kör végén újra elsüti a varázslatot.

A pakli készítője szerint a deck egyik leggyengébb eleme a Weaponized Pinata, de mégis ezt választotta, hiszen már a negyedik körben bevethető, és később akár Zilliax-szel is magnetizálható. A hozzászólások között a pakli egy alternatív verziója is megtalálható.

# 1x (0) Forbidden Words
# 2x (2) EVIL Conscripter
# 2x (2) Extra Arms
# 2x (2) Loot Hoarder
# 2x (2) Shadow Word: Pain
# 1x (3) Madame Lazul
# 2x (3) Shadow Word: Death
# 1x (4) Archmage Vargoth
# 1x (4) Weaponized Piñata
# 2x (5) Convincing Infiltrator
# 1x (5) Holy Nova
# 2x (5) Mass Hysteria
# 2x (5) Rotten Applebaum
# 1x (5) Zilliax
# 2x (6) Coffin Crasher
# 2x (6) Mechanical Whelp
# 1x (8) Catrina Muerte
# 2x (9) Mass Resurrection
# 1x (9) Zerek's Cloning Gallery

Ez a pakli egy kicsit nagyobb hangsúlyt fektet a korai board kontrollra azon a gondolatsíkon haladva, hogy nincs szükség ennyi eltávolításra, ha már a mérkőzés elejétől van board jelenléted, így az alternatív verzióba bekerült két EVIL Conscripter, két Extra Arms, két Loot Hoarder és két Rottan Applebaum is.

Reméljük, hogy elnyeri ez a pakli a tetszéseteket, és sikerül vele borsot törni ellenfeleitek orra alá!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!