Alig pár hete került kispadra dennis, máris visszatérhet, méghozzá ScreaM oldalán

Alig pár hete került kispadra dennis, máris visszatérhet, méghozzá ScreaM oldalán

Ismét Ex6TenZ az, akit elküldenek egy rossz formában lévő csapatból.

Márciusban mindenki felkapta a fejét a GamerLegion új csapatára, hiszen nem kisebb játékos, mint a belga headshot machine, ScreaM tért vissza a profik közé. Nem tűnt rossznak már elsőre sem, de abban azért mindenki egyetértett, hogy időre lesz szükségük, mire a legjobbak ellen versenyezhetnek.

Nem is igazán jönnek a győzelmek azóta sem, legjobb eredményük a LOOT.BET második szezonjának megnyerése, illetve a Moche XL Esports eseményen elért második hely. A HLTV Top 30-as ranglistájába így is belőtték magukat, ráadásul olyan csapatokat előztek meg, mint a Cloud9, a compLexity vagy a HellRaisers. A vezetőség azonban nem volt elégedett a csapat nemzetközi eredményeivel, így a csere mellett döntöttek.

"Az elmúlt időszakban nem volt eredményes a csapat nemzetközi vizeken, ami oda vezetett, hogy kispadra ültettük Ex6TenZ-t. Szeretnénk megköszönni Kevin több hónapos kemény munkáját, ami a jövő felé vezette a csapatot. Mindig nehéz döntés valakit kitenni a csapatból. De néha megköveteli a többiek érdeke. A legjobbakat kívánom Ex6TenZ-nek a jövőben, nagyszerű irányító és csapattárs." - olvasható Joel "Bonafide" Ericsson, a csapat menedzserének bejegyzésében.

Az Ex6TenZ helyére érkező játékosról eddig nincsenek hivatalos információk, de különböző források már megszólaltak az ügy kapcsán. Állításuk szerint a június közepén a NiP kispadjára került Dennis "dennis" Edman érkezhet a csapathoz, ha azonban ez megtörténne, akkor még mindig meg kell találnia a GamerLegion-nek azt a játékost, aki irányítani tudja majd a csapatot Ex6TenZ távozása után.

A GamerLegion jelenlegi felállása:

  • Hampus "hampus" Poser
  • Kevin "HS" Tarn
  • Adil "ScreaM" Benrlitom
  • Tim "nawwk" Jonasson
  • Christian "Chrille" Lindberg (edző)

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!