Attól félt a G2, hogy ZywOo csal, így meg sem keresték őt

ZywOo még csak ajánlatot sem kapott a G2-tól.

Mondhatni a második aranykorát éli jelenleg a francia CS. Az LDLC ugyan borzasztóan gyenge, a G2 évek óta nem játszott ilyen jól, a Vitality személyében pedig egy olyan francia csapatot kaptunk, aki nem csak a G2-nak, de akár a Liquid-nek is ellenfele lehet.

Ehhez persze szükség volt a a már jól ismert francia forgatásra, néhányan áldozatául estek, néhányan viszont lehetőséget kaptak bizonyítani. Az olyan fiatalok, mint Lucky, JaCkz vagy ZywOo nem csak a francia CS, de a nemzetközi mezőny kiemelkedő tehetségei is, akik nagyban hozzájárultak csapatuk jelenlegi sikereihez. Közülük is ZywOo az aki minden meccsen elkápráztatja a nézőket AWP-s játékával. Kétségtelen, hogy a Vitality örülhet, hogy őt a sorai közt tudja. De vajon miért nem a G2-ban játszik a fiatal francia?
Valaki pontosan ezt a kérdést szegezte neL-nek Twitteren. Aki nem ismerné neL-t, annak mindenképpen érdemes bekövetnie, hiszen remek szakember és számos háttér-információt megtudhatunk tőle. Így például azt is, hogy ZywOo nem is kapott ajánlatot a G2-tól, amire két magyarázata is van. Az egyik, hogy egyszerűen nem fért volna meg kennyS mellett, a másik pedig, hogy a G2 egyszerűen azt gondolta az FPL-ből kikerült, majd az aAa színeiben játszó franciáról, hogy csal.

Kétségtelen, hogy amíg csak online környezetben villog valaki, addig nagyon szélsőséges esetekben lehetnek illegális módszerek is mögötte, ZywOo azonban egyszerűen született tehetség. Még s1mple is elismerően nyilatkozott a franciáról, aki ha így halad, könnyen ehet, hogy még az ukrántól is jobb játékos lesz.

Meglátjuk mire megy majd ZywOo és a Vitality a Liquid ellen ma délután, minden bizonnyal egy brutálisan izgalmas döntőt láthatunk majd Kölnből. Gabesson és leszklareN Twitchen vár majd benneteket a Bo5-ös meccsel!

Nézd meg esporthuCS élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!