Egyre idegesítőbb a Fortnite ellenfeleket is kitakaró pajzs törés animációja

Egyre idegesítőbb a Fortnite ellenfeleket is kitakaró pajzs törés animációja

Fortnite - Reméljük, hogy a jutalmak kiosztása mellett erre is minél hamarabb ránéznek a fejlesztők.

Az Epic Games az elmúlt két hét során nyári szabadságát töltötte, amivel semmi gond nincs, hiszen a pihenés nekik is kijár, a játék pedig köszönhetően az előzetes kontent gyártásuknak, vígan el volt. Időközben azonban felmerültek olyan bugok, amik minél hamarabbi kijavítást igényelnek, az egyik ilyen például az a hiba, ami miatt a bundle-ök kihívásai után járó jutalmakat nem mindig kapják meg a játékosok. Persze ez a játék alap folyamataiba nem nagyon nyúl bele, az érintett játékosoknak csupán türelmesnek kell lenniük.

Ami viszont már komolyabb probléma, az a pajzsok hibás törése, a fény animáció már olyan hatalmasra képes kinyúlni a karakterünkből, hogy konkrétan kitakarja az ellenfelünket.

The new shield break animation needs to go. from r/FortNiteBR

Több mint valószínű, hogy ez egy bug, az Epic Games frissítési naplóiban ugyanis egyszer sem szerepelt az, hogy módosítanának az animáción, a 9.10-es frissítésben adtak csupán egy új hangeffektet a pajzs törésnek. Egy héttel ezelőtt Tfue is megtapasztalta, hogy mennyire zavaró tud lenni ez a hiba.

Tfue explains exactly why the shield bug is annoying from r/FortNiteBR

Mivel a Fortnite a minél gyorsabb reagálásokról, reflexekről szól, így ez csúnyán beleszól a játékmenetbe, reméljük, hogy a fejlesztők minél hamarabb kezelésbe veszik a dolgot, ha visszaértek a szabadságukról. A Fortnite Trello oldalán -ahova az Epic kiírja azokat a bugokat, amiknek a javításán dolgoznak- jelenleg nem szerepel a shielddel kapcsolatos probléma, de már annyi helyről kaptak visszajelzést, hogy biztosan tudnak róla.

Az Epic irodája holnap, holnapután ismét megtelik élettel, mi pedig alig várjuk, hogy újra belelendüljenek a munkába, ugyanis nagyszerű dolgok várnak még ránk a szezon hátralévő részében.

Ti haltatok már meg ettől a hibától?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!