Ők lehetnek a FaZe új reménységei?

Ők lehetnek a FaZe új reménységei?

Sokan elégedetlenek a FaZe eredményeivel,  és várják a változást, például a felállásban.

Gyakorlatilag ez egy ti kértétek cikk, habár inkább a nemzetközi érdeklődést látjuk ennek a témának az irányába. Úgy gondolom a FaZe-t mindenki szereti, ha nem is nagyon, de egy kicsit mindenképp. Van akinek olof a kedvence, van akinek rain, sokan GuardiaN-t tartották a legjobb awp-snek és még többek szerint NiKo jobb, mint s1mple. Na, de itt ez a csapat, és nem igazán tudja elérni régi fényét, sőt. Mindig leírom, tehát most is, hogy bizony a játék sokat fejlődött, folyamatosan új dolgok épülnek be, amiket mind-mind meg kell tanulni és hasznosítani, és több dologra kell figyelni most, mint amikor a FaZe HLTV #1 volt.

Nézzük a lehetőségeket. Úgy gondolom, hogy két alternatívával kell igazán foglalkozni, mindenféle pletykát elhagyva, száraz tényeket/statokat nézve két ember hozhat megújulást. Illetve az is, ha nem cserélnek, mert NEO-val nem érzem, hogy nagyon alulmaradnának teljesítményben, és friss felállásról beszélünk, nem szoktak még össze kellőképpen.

coldzera: Nem rég írtunk róla, hogy kispadra vágyik sokak nagy kedvence, aki két éven át volt a világ legjobbja. Mindenképpen fel tudná dobni a FaZe-t, de ki helyére kéne érkezzen? Ha NEO helyére jönne, vajon tudna-e megfelelőn irányítani bárki más? Túl sok szót nem fecsérelnék az úriemberre, hisz mindenki ismeri, hánytatott sorsra jutott a csillogás után, és most megelégelte.

suNny:  Amikor a FaZe #1 volt, a mouz #2,Utoljára januárban láttuk játszani, ami nagyon furcsa, hiszen STYKO sem játszik már a szervezettel, de mégis a NoChance gárdájában jeleskedik, élő szerződése ellenére, szóval nem feltétlen a szervezetnél lévő óriási szigorról van szó. Vagy az ő egyéni kapcsolata rossz a mouz-zal, vagy egyszerűen pihenni akar. Persze szó sincs arról, hogy feladná, nyilván általában a profi játékosok szakbarbárok. Elképesztő mennyiségű időt felemészt a játék, ha valaki ezen a szinten űzi, és nem igazán jut más hobbikra, iskolára, meg úgy általában a világra. A legutóbbi tweet-je viszont árulkodik róla, hogy egyrészt formába hozta magát, másrészt pedig hamarosan visszatér.

Én úgy gondolom, hogy mindenképp kell egy kis idő még, hogy NEO-val megnézzük mire is képes ez a csapat, és azt meg is fogják várni, viszont, ha az nem lesz elég, akkor a két fentebbi delikvens abszolút méltó csere lesz, és egy jó esély a régi hírnév visszaállítására.

Érdekes lehet még, hogy a FaZe, mint szervezet vajon hogyan áll a dolgokhoz. Az elején egyértelmű céljuk volt a világ legjobb csapatát létrehozni. Nem tudom, hogy ezek a víziók azóta mennyit csorbultak, avagy mennyi türelmük maradt. Bármelyik pofon végzetes lehet, szerény véleményem szerint ez újabb cseréhez vezethet. Legközelebb a BLAST PRO Series-en láthatjuk őket, 13-adikán, Los Angeles-ben, utána már okosabbak leszünk!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!