Végére értünk a 14 Days of Summer eseménnyek, íme a 14. nap kínálata

Végére értünk a 14 Days of Summer eseménnyek, íme a 14. nap kínálata

Fortnite - Mutatjuk a grillek, és persze a napi Fortbyte helyét is.

A mai naptól kezdve nem kapunk majd újabb küldetéseket, újabb jutalmakat, a 14 Days of Summer esemény utolsó napjához ért, az Epic Games pedig visszatért a szabadságáról. Persze azért valami még lapul itt, a 14. nap megbízásáért ugyanis jár egy ikon, és szerencsére a hozzátartozó feladat sem tűnik annyira grindolósnak, hogy ne érje meg megcsinálni.

A megbízásunk elég egyszerű a Low 'N Slow pickaxe-szal szét kell csapnunk 7 darab grillsütőt a pályán. Ehhez itt van egy kis segítség:

A napi Fortbyte a 37-es, amit Pleasant Park bunkerében gyűjthetünk be.

Természetesen a mai napra is jutott még egy unvaultolt fegyver és egy játékmód; a napi stuki a hangtompítós AR, míg a játékmód a Tank Battle.

A Tank Battle sajátossága, hogy minden játékos megnövelt hp-val rendelkezik, a heal itemek viszont nem elérhetőek a módban, gyógyulni csakis a siphonnal lehet, tehát ha megölünk valakit.

Ha minden igaz, a 14 Days of Summer küldetései még kerek egy hétig teljesíthetőek, szóval ha ma nem leszel kész valamivel ne aggódj, lesz még alkalmad befejezni.

Elvileg holnap még kapunk egy frissítést a v9.30 Content Update #3 személyében, aztán jövőhét kedden már a v9.40-nek örülhetünk.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!