"Reméljük új szintre emelhetjük a hazai e-sportot" - megújult az iPon THR csapat

Elkaptuk egy rövid interjúra Genicant, az iPon Team Horizon Reapers csapat menedzserét.

Egy régi-új csapattal bővült a hazai e-sport világ, ugyanis a THR a jövőben iPon THR néven folytatja a versenyzést. A bejelentés után meg is kérdeztük a csapat menedzserét Genicant, hogy pontosan mire is számíthatunk a következő hónapokban az egyik legnagyobb múltra visszatekintő e-sport szervezettől!

 

Jó pár hét telt az MNEB óta, ami a THR utolsó nagy megmérettetése volt. Milyen munkák folytak azóta a háttérben?

Genican: "Alapból a szezon zárta után hosszabb idő eltelte után, össze kapcsolódtunk az iPonnal, és rengeteget dolgoztunk azon, hogy pontosan hogyan legyen az együttműködés. Miután megtaláltuk a mindenkinek ideális megoldást, következett az, hogy milyen legyen az új megjelenés, kommunikációs stratégia, milyen játékokat szeretnénk elsősorban megcélozni és a hasonló kérdéseket vitattuk meg hosszú órákon át."

PUBG-ben és LoL-ban indítottatok játékosokat az MNEB-en, számíthatunk arra, hogy ezek a játékok továbbra is kiemeltek lesznek a szervezet számára?

Genican: "Határozottan! Emellett még kiemelt figyelmet kapott az Apex Legends is. Ezzel a három játékkal indítjuk el a csapatot."

Az Ipon az ország egyik legnagyobb hardverekkel foglalkozó webáruháza. Milyen területen támogatnak majd titeket, azon túl, hogy a csapat névadó szponzorai is ők lettek?

Genican: "Lényegében mindennel ami szükséges lehet egy csapat számára. Legyen szó a megfelelő erőforrásokról, perifériákról vagy bármilyen szakmai segítségről."

Több magyar egyesület is erősített a nyáron, legyen szó új játékosokról, vagy teljesen új játékokról. Mit üzentek ezeknek a csapatoknak, akik várhatóan a legnagyobb ellenfeleitek lesznek a hazai és régiós versenyeken?

Genican: "Ezeknek a csapatoknak pusztán annyit üzennénk, hogy reméljük sikerül majd még több izgalmas pillanattal feltölteni a hazai versenyszférát és egy új szintre emelhetjük a hazai e-sportot."

Hamarosan jönnek majd a részletek a csapatokról és a játékosokról, kövessétek az iPon THR oldalát a legfrissebb bejelentésekért!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!