HP regen trükk LoL-ban, 3 pazar Molotov Infernon, és még a Desert erejét is kiderítették PUBG-ben!

De ez még csak a jéghegy csúcsa, egyre sokrétűbb és minden információra kiterjedő anyagok készülnek az Akadémia műhelyében. A CS:GO, LoL, Fortnite, PUBG és FIFA fanoknak érdemes követniük ezt a csatornát. 

A Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia a helyi oktatás mellett immáron az interneten keresztül is igyekszik okítani a tanulni vágyókat. Egyrészt az is megvalósulhat, hogy streamen keresztül részt vehessünk majd az óráikon, másrészt addig is igyekeznek rövid, egy perces videókban olyan tippeket és trükköket mutatni, melyeket nem biztos, hogy mindenki ismerhet. Legyen szó kezdő vagy haladó játékosról, sohasem lehet eleget tanulni szeretett játékainkról.

Kodiak fáradhatatlanul tanítja nektek a legjobb gránát, illetve Molotov pozíciókat. Most is hozott nektek 3 Molotov opciót Inferno B lerakó közelében, ahol alá pörkölhetünk a CT-knek. Emellett Mirage B elfoglalásához elengedhetetlen a füst, de vajon honnan hova kell elhajítani, hogy megzavarjuk az ellenfelet? Csete edző úr a héten a 4-1-2-1-2 (2) felállást spécézte ki magának, mert ez egy jó kis stratégiával felvértezve megnövekedhet a győzelmeink száma, de az utolsó videóban az egyedi instrukciókat se hagyjátok ki, mert úgy lesz teljes a taktika.

Gondolkodtál már azon, hogy hány golyó a Desternek a hármas sisak PUBG-ben? Omgezjonesy pontosan erre a kérdésre ad választ. Én már tudom, de ti is megtudhatjátok a lenti videóból, és bizony meg fogtok lepődni. A végére maradt még két trükk, előbb SabyG mutat be Fortniteba egyet a fallal, amivel könnyedén kárt tehetünk az ellenfél építményeibe, de nem könnyű kivitelezni. LoL-ban Frather magyaráz el egy érdekességet, ami bizony a shop ikonnal szorosan összefügg, szóval árgus szemekkel figyeljétek mi történik a kezdőn.

Minden további érdekesség a Honvéd edzőinek videóiból kiderül:

Legion Lecke #134

Legion Lecke #135

Legion Lecke #136

Legion Lecke #137

Legion Lecke #138

Legion Lecke #139

Legion Lecke #140

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!