Hirdetés

Megvan az 1.6-os teszt szerver indulásának kitűzött napja

Scheff | 19/07/09 10:13
Cikk mentése

A tervek szerint már a héten kezdetét veheti az 1.6-os frissítés tesztelése.

Hirdetés

A belső informátorok szerint a Wargaming az 1.6-os teszt szerver indulását július 11-ére tervezi, de ha esetleg valamilyen technikai probléma merülne fel, akkor a teszt szerver másnapra, azaz július 12-ére, péntekre csúszhat.

Az 1.6-os frissítés az éles szerverre még augusztusban megérkezhet, és az előzetes tervek szerint tartalmazni fogja mindazt, amit a fejlesztők az elmúlt egy, másfél hónapban szuperteszt hírként harangoztak be.

Mit tartalmazhat az 1.6-os frissítés?

Természetesen csak tippelünk, de talán bekerül a kliensbe a rangsorolt csaták és a Frontline játékmód két új tier IX-es nyereménytankja, az újradolgozott Minsk, továbbá az olyan prémium tankok, mint az amerikai tier VIII-as nehéz tank, a T54E2. Sőt az sincs kizárva, hogy a brit könnyű tankok megjelenjenek az 1.6-os frissítésben.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Hirdetés
5 db hozzászólás
 • Full_Adj_Meg1 3 hónapja
  Ja nagyon kell, pláne hogy lassan tíz éve képtelenek megírni rendesen a játék kódjait. Kijön egy patch, és két napig nem jó a játék ilyen-olyan okok miatt, nem is szólva a 15-0 csatákról. Biztos nincs pénz a programozókra, hogy szakadna az anyjába a feje az ilyen trehány nyomorult programozóknak nevezett utcaseprőknek, Az érdemi reklamációkra sem képesek válaszolni, példának okáért amikor beszedik a pénzt a prémium tankokra, ugyanakkor semmit nem kap az ember. Másodszor fordult elő, az első karácsonykor a ládáknál. Inkább fizettem volna a közhasznú anyjuk abortuszát. Annak legalább lett volna értelme. A feljelentést mindenesetre megtettem, aki hozzám hasonlóan járt, és szeretne INGYENES jogi képviseletet az dobjon egy üzenetet. Természetesen rendelkezzen kinyomtatott hiteles bizonyítékokkal, ilyen pl. a bank által hitelesített bankszámlakivonat a vásárlásról. Az, hogy milyen adatokat gyűjt a wg a felhasználók gépéről, szintén vizsgálat alatt van. Egy úniós jogász és egy számítógépes szakember foglalkozik vele egyelőre, de mivel eléggé túlterhelt a szaki, szívesen fogadunk minden releváns programozói segítséget. A cél nyilván a feltételezett illegális hozzáférések megszűntetése és a személyes adatok védelme, más részről járulékos haszonként a csaló modok teljeskörű megszüntetése lenne, azáltal, hogy kizárják a kliens oldali manipulációk lehetőségét.
  0 1 Válasz
  • Gyusza91 3 hónapja Full_Adj_Meg1
   Te beteg vagy. Inkább orvos felé fordulj.
   0 0 Válasz
 • Veszett 3 hónapja
  A 15-0 csatákról nem a programozók tehetnek.
  0 0 Válasz
 • _SturmGun_ 3 hónapja
  Ez az egész feljelentősdi egy időpazarlás... hiszen amikor regisztráltál belementél abba hogy nem a tiéd az acc hanem a wg-e abba is belementél hogy a tankok az accon nem a te tulajdonod, te csak használod őket. Szóval én a helyedbe nem tennék semmit mert jó drága lesz!
  0 0 Válasz
  • Full_Adj_Meg1 3 hónapja _SturmGun_
   Azt hiszem nem értettél meg. A probléma ott van, hogy kifizettem a tankot, dobozt, stb, mégsem kaptam semmit. Nincs ezzel gond, hibák mindig előfordulhatnak. A gond a panaszkezelés, illetve annak hiánya.
   0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?