Hirdetés

A mai Fortbyte-tal megszerezhetővé vált a Singularity kinézet, mutatjuk a részleteket

A 9. szezon "rejtett" outfitje a mai napon feloldhatóvá vált, és még számos stílust is bezsebelhetünk hozzá.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Rainbow Six: Siege European League 2021

Vitality vs. Cowana

Hirdetés

A Fortnite 9. szezonjára az Epic Games megreformálta a Battle Pass-hoz elrejtett skin begyűjtésének folyamatát. Eddig x darabszámú heti küldetést kellett teljesítenünk, most pedig szerte a pályán elszórt Fortbyte-okat kellett begyűjtenünk. A 100 darabból összesen 90 darab kell ahhoz, hogy a Singularity kinézetet megkapjuk.

A rendszert már valószínűleg mindenki ismeri, az elmúlt hetek során a játékosok nagy része bőszen gyűjtögette a kis chipeket. A mai napon hajszálpontosan a 91. Fortbyte vált elérhetővé, viszont csak ezzel oldhatjuk fel a skint, ugyanis a 45-ös Forbyte még nem teljesíthető, révén, hogy a tizedik heti küldetés lista csak csütörtökön válik elérhetővé. (Megjegyzés: akkor tudod megszerezni a mai napon a skint, ha már elérted a Battle Pass Tier 100-as szintjét is, erre is van ugyanis egy Fortbyte megbízás.)

A mai Fortbyte a következő:

Fortbyte 05 - Elérhetővé válik a Laid Back Shuffle emote használatával a táncklubban.

Az utunk a részben letarolt raktár épületekhez visz minket a havas pályarészre, ahol néhány szezonnal ezelőtt táncklub nyílt.

A Singularity skin különlegessége, hogy számos színt is megszerezhetünk rá, ehhez azonban nem kell küldetéseket teljesítenünk, csupán a különféle sisakjait kell begyűjtenünk a pályáról. Ezeket az alábbi területeken találhatjátok meg.

Amennyiben még nem sikerült összegyűjtened minden Fortbyte-ot Neo Tilted bálványához, tekintsd meg átfogó enciklopédiánkat, ahol minden szükséges információt megtalálsz egy helyen videókkal szemléltetve.

Te hogy állsz a gyűjtögetéssel?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Hirdetés
Hirdetés
2 db hozzászólás
 • Davee 2 éve
  Több sisak nem is lesz?
  0 0 Válasz
  • Heldeus 2 éve Davee
   Ez is elég sok sztem :D
   0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés